Particuliere thuiszorg in Loon op Zand

Heeft u of uw familie behoefte aan thuiszorg in Loon op Zand of omgeving? Dan is het belangrijk dat deze zorg goed aansluit bij uw wensen. Als thuiszorgorganisatie hebben wij ervaring met alle ziektebeelden en soorten zorg. Ook in Loon op Zand bieden wij gespecialiseerde thuiszorg die past bij uw behoeften. Bekijk hier een aantal van onze soorten thuiszorg in Loon op Zand, of neem contact met ons op zodat we met u meedenken over een geschikte oplossing.

Hersenletsel

U behoudt zelf de regie over de manier waarop u thuis blijft wonen.

Vraag de brochure aan

Zorg bij ziekte

Standby kan ontzorgen bij zowel een chronische ziekte of dementie. Ook als er sprake is van terminale zorg, kunnen wij alle vormen van ondersteuning bieden. Tot wel 24-uur per dag kunnen onze zorgverleners voor u klaar staan in uw eigen vertrouwde omgeving of dat van uw naasten.

Ouderenzorg

Ouderenzorg in Loon op Zand is er bij Standby op gericht om iemand zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen. Wij bieden ouderenzorg aan huis ter ondersteuning van de dagelijkse bezigheden. Ook wordt onze ouderenzorg vaak ingezet om bijvoorbeeld de mantelzorgers te ontlasten.

Vergoeding van thuiszorg

Thuiszorg wordt op verschillende manieren vergoed. Dit kan onder andere met een vergoeding via de Wet langdurige zorg (Wlz), Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), particulier of onder aanneming. De vergoeding is volledig afhankelijk van uw situatie, de regelgeving en de gewenste zorg. Met onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies hoe dit in zijn werk gaat. Onze afdeling Zorgadvies denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Veelgestelde vragen

Wat biedt Standby Zorg? chevron-down

Standby Zorg is dé specialist in terminale en dementiezorg. Met al bijna 25 jaar ervaring zijn wij een thuiszorg organisatie die net even anders is dan de reguliere thuiszorg. Waar de reguliere thuiszorg veelal routes rijdt en korte zorgmomenten levert komt Standby Zorg vanaf 3 aaneengesloten uren tot wel 24 uur. Wij bieden dit aan als blokzorg, denk hierbij aan enkele uren per dag, eens per week. Maar uiteraard ook meerdere keren per week of bijvoorbeeld drie keer per dag. Daarnaast bieden we nachtzorg en 24-uurszorg. Deze zorg passen wij aan op uw wensen en behoeftes. Ook begeleiden we u door deze onbekende fase met een advies op maat. Standby Zorg werkt met gespecialiseerde zorgverleners die uw dagelijkse routine kennen en weten wat bij u past. Zodat u uzelf kan blijven.

Wat zijn de kosten van thuiszorg? chevron-down

Tijdens het eerste telefoongesprek nemen wij de financiële kant met u door en begeleiden wij u naar de optimale vergoeding. Standby Zorg werkt met alle zorgverzekeraars samen. Wij adviseren en ondersteunen u bij uw indicatie en zorgplan. Er kan meer dan u denkt!

Wat voor zorg kan ik krijgen bij Standby Zorg? chevron-down

Van dementiezorg tot terminale zorg. Bij Standby Zorg is alles mogelijk van wel 3 uur aangesloten tot 24 uur per dag.  Een ander groot voordeel: u behoudt de regie over de zorg. Bekijk hier ons complete aanbod.

Hans Kat Turq

Thuiszorg in Loon op Zand nodig?

Bel ons direct op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter zodat wij u terug bellen om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Laat u terugbellen