In uw vertrouwde omgeving

Wanneer u met kanker leeft is goede zorg in vertrouwde omgeving belangrijk. Standby Zorg is graag uw steun en toeverlaat. Van ' het lukt even niet'  tot zorg in de laatste levensfase. Er zijn veel mogelijkheden om de juiste hulp op het juiste moment te krijgen. Kies voor comfort en wacht hierin niet te lang. Wij zijn er voor u!

Onze werkwijze

Ieder mens is uniek en anders, daarom is zorg maatwerk. Via een vrijblijvend telefoongesprek met één van onze medewerkers van Zorgadvies gaan wij samen met u kijken waar de wensen en behoeftes liggen. Aan de hand van dit gesprek communiceren wij met alle betrokken partijen om dit mogelijk te maken. Denk hierbij aan uw zorgverzekeraar, behandelend arts, huisarts en de leverancier van medische hulpmiddelen. Binnen 24 uur kunnen wij ons zorgteam met alle benodigdheden bij u klaar hebben staan. We staan voor een veilig thuis!
Kanker

Kosten voor zorg bij kanker

Tijdens het eerste telefoongesprek nemen wij ook de financiële kant met u door en begeleiden wij u naar de optimale vergoeding. Standby Zorg werkt met alle zorgverzekeraars samen. Wij adviseren en ondersteunen u bij uw indicatie en zorgplan. Er kan meer dan u denkt!
quote

Super lieve en vriendelijke medewerkers zowel degene die de zorg gaven als de mensen op het hoofdkantoor. Degene die de terminale zorg verleenden aan mijn vader hebben er tot op het laatst alles aan gedaan om het hem zo comfortabel mogelijk te maken en hebben hem met heel veel respect behandeld. Geen moeite was hun te veel. Ik beveel Standby Thuiszorg aan iedereen aan.

3 2

Langere zorgmomenten thuis

4 2

Afgestemd op al uw wensen

2 2

Persoonlijke begeleiding in de zorgwereld

10 2

Vast team van zorgverleners

Hans Duiven Geel

Thuiszorg nodig bij kanker?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter zodat wij u terug kunnen bellen om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Laat u terug bellen