Terminale zorg thuis van Standby Zorg

Wij bieden al meer dan 20 jaar zorg in deze voor u nieuwe en onbekende levensfase. Wij weten hoe belangrijk het is om in deze fase veilig en vertrouwd thuis te kunnen zijn. Bij ons bepaalt u zelf welke zorg u krijgt, door wie deze wordt verleend en op welke manier. Zijn enkele uren zorg voldoende, is er behoefte aan terminale nachtzorg of is de wens 24-uurs zorg? Wij regelen het voor u, u bepaalt. Zorgen doe je nooit alleen, dat doe je samen!

Wat is terminale zorg?

We spreken van terminale zorg als er een levensverwachting is afgegeven, door de behandelend arts, die korter is dan drie maanden. Vaak komt deze diagnose hard en onverwachts binnen en heeft zorg in de vertrouwde omgeving veelal de voorkeur. Standby Zorg is gespecialiseerd in terminale zorg thuis in de laatste levensfase.

Kosten voor terminale zorg thuis

Omdat iedere situatie, wensen en behoeftes anders is hebben wij geen kant en klaar antwoord over de kosten van terminale zorg. Maar tijdens het eerste telefoongesprek gaan wij meteen met u kijken naar het financiële plaatje en begeleiden wij u naar de optimale vergoeding. Standby Zorg werkt met alle zorgverzekeraars samen. Wij adviseren en ondersteunen u bij uw indicatie en zorgplan. Er kan vaak meer dan u denkt!

Terminale zorg
quote

De medewerker van Standby Thuiszorg is gedurende de 3 dagen voorafgaand aan het overlijden van mijn man, 24 uur “intern” in huis geweest. Zij heeft zeer adequaat gehandeld in kritieke situaties en veel zorgen voor ons weggenomen. Een heel erg groot compliment, voor de fantastische zorg en de respectvolle, persoonlijke en empatische aanpak. Wij kijken er met met warme gevoelens op terug. Hartelijk dank!

Werkwijze Standby Zorg

Ieder mens is uniek, zo ook de zorgvraag. De situatie, wensen en behoeftes zorgen ervoor dat onze zorg maatwerk is. Samen met u kijken naar de ultieme invulling door middel van een vrijblijvend telefoongesprek met onze medewerkers van Zorgadvies.  

Aan de hand van dit gesprek communiceren wij met alle betrokken partijen om dit mogelijk te maken. Denk hierbij aan uw zorgverzekeraar, behandelend arts, huisarts en de leverancier van medische hulpmiddelen. Binnen 24 uur kunnen wij ons zorgteam met alle benodigdheden bij u klaar hebben staan. 24-uurszorg is mogelijk in de alle regio's. Wij staan voor een veilig thuis.

Veelgestelde vragen

Wat biedt Standby Zorg? chevron-down

Standby Zorg is dé specialist in terminale en dementiezorg. Met al bijna 25 jaar ervaring zijn wij een thuiszorg organisatie die net even anders is dan de reguliere thuiszorg. Waar de reguliere thuiszorg veelal routes rijdt en korte zorgmomenten levert komt Standby Zorg vanaf 3 aaneengesloten uren tot wel 24 uur. Wij bieden dit aan als blokzorg, denk hierbij aan enkele uren per dag, eens per week. Maar uiteraard ook meerdere keren per week of bijvoorbeeld drie keer per dag. Daarnaast bieden we nachtzorg en 24-uurszorg. Deze zorg passen wij aan op uw wensen en behoeftes. Ook begeleiden we u door deze onbekende fase met een advies op maat. Standby Zorg werkt met gespecialiseerde zorgverleners die uw dagelijkse routine kennen en weten wat bij u past. Zodat u uzelf kan blijven.

Welke terminale zorg vergoedingen zijn er? chevron-down

Terminale zorg kan via verschillende manieren vergoed worden. De meest voorkomende vorm is via de Zvw (zorgverzekeringswet). De Zvw is een wet die de verplichte basisverzekering regelt en wordt uitgevoerd door de zorgverzekeraars. Hoeveel en wat er vergoed wordt is per zorgverzekeraar en verzekering afhankelijk. Standby kan met u meekijken wat er specifiek voor u mogelijk is.

Ik lig in het ziekenhuis en wil nu naar huis. Hoe regel ik dat? chevron-down

Als u in het ziekenhuis ligt en naar huis wilt dan lijkt het alsof er veel gereld moet worden. Dat is ook zo. Maar dat hoeft u niet te doen. U belt met onze afdeling Zorgadvies en zij gaan voor u kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij akkoord, gaan wij snel voor u aan de slag. We schakelen met alle betrokken partijen en zorgen dat alle benodigdheden aanwezig zijn als u thuis komt.  Waar een team klaar staat om u thuis verder te verzorgen. Dit kunnen wij allemaal binnen 24 uur allemaal voor u regelen. 

8 2

Binnen 24 uur opgestart

4 2

Afgestemd op al uw wensen

6 2

Zorg op vaste tijdstippen

4 3

24 uur per dag zorg mogelijk

Hans Rolstoel Turq v2

Terminale thuiszorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken. Of vraag onze brochure aan voor meer informatie.

Vraag de brochure aan