24 uur zorg thuis

Wij weten als geen ander wat het belang is van professionele en liefdevolle zorg. Standby Zorg biedt structuur in deze nieuwe en onbekende levensfase. U bepaalt zelf welke zorg u krijgt, door wie deze wordt verleend en op welke manier. Zijn enkele uren zorg voldoende of is er behoefte aan 24-uurs zorg? Wij regelen het voor u, u bepaalt. Zorgen doe je nooit alleen, dat doe je samen!

Onze werkwijze

Ieder mens is uniek en anders, daarom is zorg maatwerk. Via een vrijblijvend telefoongesprek met één van onze medewerkers van Zorgadvies gaan wij samen met u kijken waar de wensen en behoeftes liggen. Aan de hand van dit gesprek communiceren wij met alle betrokken partijen om dit mogelijk te maken. Denk hierbij aan uw zorgverzekeraar, behandelend arts, huisarts en medisch hulpmiddelen. Binnen 24 uur kunnen wij ons zorgteam met alle benodigdheden bij u klaar hebben staan. We staan voor een veilig thuis!

24 uurs zorg

Zorg in de terminale fase

Wanneer de laatste levensfase is aangebroken bevindt u zich op onbekend terrein en willen veel mensen het liefste thuis zijn.  24 uur thuiszorg biedt het alternatief voor een hospice. Waardoor u in uw vertrouwde omgeving kan blijven en de mensen om u heen op bezoek kunnen komen en niet hoeven te zorgen. Hierdoor kunt u samen met hen nog mooie momenten beleven. We maken het graag voor u mogelijk. Lees meer... 

Zorg bij overbruggingszorg 

24 uur zorg thuis kan ook de uitkomst bieden wanneer er een wachtlijst is voor de verhuizing naar een zorginstelling. Dit wordt ook wel overbruggingszorg genoemd. In de tussentijd heeft u wel behoefte aan 24 uurs zorg. Wij overbruggen deze periode graag met u. Hierdoor kunt u veilig thuis blijven vergoed door uw zorgverzekeraar tot de verhuizing. lees meer...

quote

Geweldig! Zeker ook de persoonlijke benadering en vele 'mensenliefde' die onze zorgmedewerkers aan ons allemaal (patiënt en familie) hebben gegeven. Vanaf het moment dat Standby Thuiszorg bij ons binnen was, kregen wij rust. Wij konden weer 'op bezoek' komen ipv zorg leveren. Ook de warmte waarmee de zorgmedewerkers bij onze moeder afscheid namen was hartverwarmend om te zien. De snelheid waarmee onze aanvraag is geregeld is werkelijk geweldig. Wij zijn de eerste casus geweest in Groningen en zullen zeker niet de laatste zijn.

Werkwijze Standby Zorg

Elke situatie is anders, net als de wensen en behoeften. Tijdens een eerste telefoongesprek met één van onze medewerkers van Zorgadvies gaan wij samen met u kijken wat de zorgvraag zou kunnen zijn. Aan de hand hiervan bespreken wij met u de vervolgstappen. Wij kunnen vaak al binnen 24 uur starten dus schroom niet om contact met ons op te nemen. Er kan meer dan u denkt! Lees meer...

Veelgestelde vragen

Wat biedt Standby Zorg? chevron-down

Standby Zorg is dé specialist in terminale en dementiezorg. Met al bijna 25 jaar ervaring zijn wij een thuiszorg organisatie die net even anders is dan de reguliere thuiszorg. Waar de reguliere thuiszorg veelal routes rijdt en korte zorgmomenten levert komt Standby Zorg vanaf 3 aaneengesloten uren tot wel 24 uur. Wij bieden dit aan als blokzorg, denk hierbij aan enkele uren per dag, eens per week. Maar uiteraard ook meerdere keren per week of bijvoorbeeld drie keer per dag. Daarnaast bieden we nachtzorg en 24-uurszorg. Deze zorg passen wij aan op uw wensen en behoeftes. Ook begeleiden we u door deze onbekende fase met een advies op maat. Standby Zorg werkt met gespecialiseerde zorgverleners die uw dagelijkse routine kennen en weten wat bij u past. Zodat u uzelf kan blijven.

Wat zijn de kosten van thuiszorg? chevron-down

Tijdens het eerste telefoongesprek nemen wij de financiële kant met u door en begeleiden wij u naar de optimale vergoeding. Standby Zorg werkt met alle zorgverzekeraars samen. Wij adviseren en ondersteunen u bij uw indicatie en zorgplan. Er kan meer dan u denkt!

3 2

Langere zorgmomenten thuis

4 2

Afgestemd op al uw wensen

2 2

Persoonlijke begeleiding in de zorgwereld

10 2

Vast team van zorgverleners

Klok Turq

24 uurs zorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken. Of vraag onze brochure aan voor meer informatie.

Vraag de brochure aan