Particuliere thuiszorg 

Bij veel mensen leeft de gedachte dat particuliere thuiszorg uit eigen portemonnee betaald moet worden. Dit is echter niet het geval. Het grote verschil is dat u bij particuliere thuiszorg de regie in eigen hand heeft. Standby Zorg levert al bijna 25 jaar particuliere zorg en kijkt samen met de cliënt naar alle wensen en behoeftes met maximale vergoeding van de zorgverzekering. Zodat u de regie kan behouden!

Wat houdt particuliere thuiszorg in?

Bij particuliere thuiszorg heeft u zelf de regie over bijvoorbeeld de duur van de zorgmomenten, wanneer deze worden ingepland en wie er voor u zorgt. Bij de reguliere thuiszorg is dit niet het geval en zijn er strikte regels wat een zorgverlener voor u mag betekenen. Zo mag de zorgverlener geen boodschappen voor u doen, geen koffie met u drinken en de wasmachine niet even aanzetten. Bij ons bepaalt u zelf waar u mee geholpen wilt worden. Alles is mogelijk, van 3 uur aaneengesloten tot wel 24 uur per dag. Er kan meer dan u denkt.

Particuliere thuiszorg

De soorten particuliere thuiszorg

Ieder persoon is uniek, zo ook de zorgbehoefte. Het is daarom belangrijk dat de thuiszorg die u ontvangt aansluit op uw behoeftes. Met particuliere zorg is veel mogelijk en kan de zorg ingericht worden zoals u wenst.

Standby Zorg kijkt graag met u naar de mogelijkheden. Particulier zorg is uitermate geschikt bij:

quote
Mijn moeder heeft 24 uur zorg gehad van Standby thuiszorg in de laatste levens fase. Het moest allemaal snel gebeuren, na vele telefoontjes voor 24 uur zorg te regelen voor mijn moeder was er geen 1 die mijn moeder of ons kon helpen tot ik het telefoon nr. van Standby thuiszorg kreeg. Alles werd als een sneltrein geregeld. Er kwam een zeer bekwame dame bij mijn moeder die echt wist wat ze deed en er verstand van had. Zij heeft mijn moeder uitstekend verzorgt en ons heel goed bijgestaan. Wij waren en zijn heel tevreden over hoe alles is verlopen. Ik raad deze thuiszorg ook van harte aan.

Werkwijze Standby Zorg

Elke situatie is anders, net als de wensen en behoeften. Tijdens een eerste telefoongesprek met één van onze medewerkers van Zorgadvies gaan wij samen met u kijken wat de zorgvraag zou kunnen zijn. Aan de hand hiervan kijken wij met u naar de vervolgstappen. Deze lopen we uiteraard uitvoerig met u door. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Er kan meer dan u denkt! Lees meer...

De kosten

Tijdens het eerste telefoongesprek nemen wij ook de financiële kant met u door en begeleiden wij u naar de optimale vergoeding. Standby zorg werkt met alle zorgverzekeraars samen. Wij adviseren en ondersteunen u bij uw indicatie en zorgplan. Er kan meer dan u denkt!

3 2

Langere zorgmomenten thuis

4 2

Afgestemd op al uw wensen

2 2

Persoonlijke begeleiding in de zorgwereld

10 2

Vast team van zorgverleners

Nelly Bloemen Roze

Particuliere thuiszorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken. Of vraag onze brochure aan voor meer informatie.

Vraag de brochure aan