Thuis blijven wonen met Parkinson

De ziekte van Parkinson zorgt met name voor lichamelijke beperkingen. Parkinson zorgt voor verlies in controle over spieren. Bekende symptomen als trillen, moeite met praten en stijve armen en benen maken de dagelijkse taken moeilijker uitvoerbaar. Onze blokzorg biedt dan de uitkomst. Wij kunnen u in alle fasen van Parkinson ondersteunen, vanaf de eerste symptomen tot en met het laatste stadium. Zorgen doe je nooit alleen, dat doe je samen!

Vroegtijdig starten

Wij adviseren bij de ziekte van Parkinson om vroegtijdig te starten met het inzetten van zorg. Dit kan bijvoorbeeld al met een paar uurtjes per week. Op deze manier kan u rustig aan ons en de onzekere nieuwe levensfase wennen. Zo bouwen we vertrouwen met elkaar op.

Parkinson
quote

Toegewijde, betrokken en deskundige mensen die verder gaan dan de gebruikelijke zorg.

Werkwijze Standby Zorg

Ieder mens is uniek en anders, daarom is zorg maatwerk. Via een vrijblijvend telefoongesprek met één van onze medewerkers van Zorgadvies gaan wij samen met u kijken waar de behoefte ligt maar zeker zo belangrijk wat de wensen zijn. Naar aanleiding van dit gesprek gaat Standby Zorg op zoek naar een passend team. Zij worden voor u een herkenbaar gezicht en onderdeel van uw dagelijkse routine. Zodat u uzelf kan blijven! Lees meer...

Kosten voor zorg bij Parkinson

Omdat thuiszorg maatwerk is, is er voor de kosten geen kant en klaar antwoord. De vergoeding is uiteindelijk afhankelijk van de situatie, wensen en uw zorgverzekeraar. In het eerste telefoongesprek lopen wij dit aspect met u door. U ontvangt vrijblijvend advies over de verschillende financieringsvormen en de maximale inzet van uw indicatie.

Veelgestelde vragen

Wat is blokzorg? chevron-down

Kan ik route zorg bij Standby Zorg afnemen? chevron-down

Nee, wij rijden geen route zorg. 

Hoe vraag ik een indicatie aan? chevron-down

De indicatie wordt afgegeven door uw zorgverzekeraar of het zorgkantoor in uw regio. Wij begeleiden u daar in.

3 2

Langere zorgmomenten thuis

4 2

Afgestemd op al uw wensen

2 2

Persoonlijke begeleiding in de zorgwereld

10 2

Vast team van zorgverleners

Els Duiven Geel

Parkinson zorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter zodat wij u terug kunnen bellen om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Laat u terug bellen