Als ZZP'er werken bij Standby Zorg

Schrijf je in, geef je voorkeuren door en wij gaan voor je aan de slag

  • Geef meer tijd en aandacht aan jouw cliënt
  • Blokzorg, woonzorg, nachtzorg en 24-uurszorg
  • Wij zijn een sparringpartner wanneer je dat nodig hebt
  • Wekelijkse betaling is mogelijk
  • Trainingen en/of bijscholingen

Zorgverlener vanaf niveau 2 in regio 's-Hertogenbosch, Tilburg of Meierijstad en wil je meer tijd voor jouw cliënt? Wij hebben mooie zorgvragen openstaan, zodat jij direct aan de slag kan.

Standby Zorg

Momenteel staan er ruim 400 actieve zorgverleners bij ons ingeschreven met verschillende kwaliteiten, voorkeuren en niveaus. Meer tijd voor de cliënt en het verlagen van jouw werkdruk is wat wij belangrijk vinden, zodat jij weer zorg kan verlenen zoals zorg bedoelt is. Bij ons rijd je daarom geen routes, maar werk je minstens 3 uur aaneengesloten bij een cliënt. 

We bieden ondersteuning, begeleiding en verpleging. Standby Zorg levert zorg aan huis in de meeste regio's in heel Nederland. Ook kun je via Standby Zorg aan het werk bij zorginstellingen en kleinschalig wonen. 

Screenshot 05

Doen waar jij goed in bent: zorg verlenen.

Bekijk de animatievideo

Wat doet Standby Zorg voor jou

Wij zorgen ervoor dat jij kunt doen waar je goed in bent; zorg verlenen. Als je je inschrijft bij Standby Zorg kun je aangeven welke zorg, afstand en omstandigheden jouw voorkeur hebben. Via ons portaal heb je al je documenten op één plek. Het is ook mogelijk je bij te scholen in ons eigen skillslab.

9 Rechthoek

Planning

Onze cliëntmanagers plannen de zorg rondom een cliënt. Zij kijken aan de hand van jouw beschikbaarheid en wensen naar de juiste match en vormen op deze manier een team van zorgverleners om de cliënt heen.

5 Rechthoek

Vervanging bij ziekte

Ben je ziek, maar heb je een bezoek bij jouw cliënt gepland staan? Onze cliëntmanagers zorgen 24/7 voor vervanging, zodat jij met een gerust hart uit kan zieken.

2 png Rechthoek

Wekelijkse betaling

Wij regelen de administratie van jouw gewerkte diensten. Wij stellen de facturen voor je op en zorgen dat deze betaald worden. Het is bij ons zelfs mogelijk om wekelijks betaald te krijgen. 

Schrijf je direct in voor mooie zorg. 
Wil je ons beter leren kennen? Vraag dan meer informatie aan. 

Ervaringen van anderen

Het effect wat jij hebt op de cliënt is bijzonder

Het contact met alle medewerkers over de nachtzorg aan mijn moeder, verliep zeer plezierig. Afspraken werden altijd nagekomen. Het nachtzorgteam was erg betrokken en verleende warme en kundige zorg aan mijn moeder. Door de aanwezigheid van het nachtteam voelde mijn moeder zich 's nachts veilig en gezien.

- Zorgkaart Nederland

9 . 8

Toegewijde, betrokken en deskundige mensen die verder gaan dan de gebruikelijke zorg.

- Zorgkaart Nederland

10

3 2

Zorg in heel Nederland

7 2

Scholingen en workshops

5 2

Bij ziekte regelen wij vervanging

10 2

Vast team van zorgverleners

ZZP Zorg Martine Roze

Wil jij mooie zorg leveren?

Ga dan aan de slag als zorgverlener bij Standby Zorg. Vraag een informatie pakket aan of schrijf je direct in. 

Schrijf je direct in