Nachtzorg bij Standby Zorg

In verschillende situaties is nachtzorg wenselijk. Denk hierbij aan hulp bij de nachtelijke toiletbezoeken, onrust in de nacht, het toedienen van medicatie of andere medische handelingen. Het kan ook ter ondersteuning van de mantelzorger. Zodat hij/zij rustig kan slapen terwijl wij een oogje in het zeil houden bij uw dierbare. Zo blijft thuis wonen mogelijk, voor zowel de cliënt als de mantelzorger. 

Waaknacht

Bij ons wordt de nachtzorg ook wel waaknacht genoemd. Onze waaknachten bestaan vanaf 8 aaneengesloten uren. Maar wij kijken natuurlijk graag met u mee om het zo passend mogelijk te maken. Zodat we samen veilig de nacht doorkomen!

Nachtzorg

Dezelfde dag nog opgestart

Bij de wens voor nachtzorg is snel schakelen vaak belangrijk. Onze collega's van Zorgadvies gaat samen met u een zorgplan opstellen met daarin de wensen en behoeften. We zullen daarna direct aan de slag gaan om de nachtzorg te realiseren. Vaak kunnen wij dan dezelfde nacht al bij u zijn. 

quote

Het contact met alle medewerkers over de nachtzorg aan mijn moeder, verliep zeer plezierig. Afspraken werden altijd nagekomen. Het nachtzorgteam was erg betrokken en verleende warme en kundige zorg aan mijn moeder. Door de aanwezigheid van het nachtteam voelde mijn moeder zich 's nachts veilig en gezien.

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze van Standby Zorg? chevron-down

Ieder mens is uniek en anders, daarom is zorg maatwerk. Via een vrijblijvend telefoongesprek met één van onze medewerkers van Zorgadvies gaan wij samen met u kijken waar de behoefte ligt maar zeker zo belangrijk wat de wensen zijn. Naar aanleiding van dit gesprek gaat Standby Zorg op zoek naar een passend team. Zij worden voor u een herkenbaar gezicht en onderdeel van uw dagelijkse routine. Zodat u uzelf kan blijven!

Wat zijn de kosten van thuiszorg? chevron-down

Tijdens het eerste telefoongesprek nemen wij de financiële kant met u door en begeleiden wij u naar de optimale vergoeding. Standby Zorg werkt met alle zorgverzekeraars samen. Wij adviseren en ondersteunen u bij uw indicatie en zorgplan. Er kan meer dan u denkt!

3 2

Langere zorgmomenten thuis

4 2

Afgestemd op al uw wensen

2 2

Persoonlijke begeleiding in de zorgwereld

10 2

Vast team van zorgverleners

Huis Nacht Geel

Nachtzorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter zodat wij u terug kunnen bellen om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Laat u terug bellen