Zorg zodat u thuis kan blijven wonen

Uw leven lang bent u al uzelf, een mens met een eigen persoonlijkheid en een eigen dag- en nachtritme. Wij vinden het belangrijk dat dit zo blijft. Standby Zorg biedt de oplossing met thuiszorg van 3 tot 24 uur aaneengesloten die u zelf kunt invullen. Zorg is maatwerk. Daarom kijken wij samen met u naar de wensen en behoeftes en stemmen onze zorg daarop af. Zodat u uzelf kan blijven!

Langdurige thuiszorg

Zodat thuis gewoon thuis blijft.

Ons zorgaanbod

Standby Zorg biedt verschillende type zorg. Elke zorgvraag is anders en daarom kijken wij per situatie samen met u naar de mogelijkheden. Er kan meer dan u denkt!

Dagzorg

Bij dagzorg, ook wel blokzorg genoemd, wordt er ondersteuning geboden in blokken vanaf 2 aaneengesloten uren. Dit kan op verschillende momenten per dag en/of per week. Lees meer...

Nachtzorg

Ook in de nacht staan de zorgverleners van Standby Zorg voor u klaar. Zij kunnen u ondersteunen, begeleiden en staan paraat. Deze zorg kan vaak binnen 24 uur opgestart worden. Lees meer...

24-uurszorg

Bij 24-uurszorg is er 24 uur per dag een gespecialiseerde zorgverlener in huis om de nodigde verzorging, verpleging en begeleiding te bieden thuis. Lees meer...

Langdurige zorg

Langdurig zorg kan in verschillende vormen worden ingezet. Denk aan chronische ziektes zoals dementie. Geheel afgestemd op de verschillende stadia van het ziektebeeld. Lees meer...

Veelgestelde vragen

Wat biedt Standby Zorg? chevron-down

Standby Zorg is dé specialist in terminale en dementiezorg. Met al ruim 23 jaar ervaring zijn wij een thuiszorg organisatie die net even anders is dan de reguliere thuiszorg. Waar de reguliere thuiszorg veelal routes rijdt en korte zorgmomenten levert komt Standby Zorg vanaf 3 aaneengesloten uren tot wel 24 uur. Wij bieden dit aan als blokzorg, denk hierbij aan enkele uren per dag, eens per week. Maar uiteraard ook meerdere keren per week of bijvoorbeeld drie keer per dag. Daarnaast bieden we nachtzorg en 24-uurszorg. Deze zorg passen wij aan uw wensen en behoeftes. Ook begeleiden we u door deze onbekende fase met een advies op maat. Standby Zorg werkt met gespecialiseerde zorgverleners die uw dagelijkse routine kennen en weten wat bij u past. Zodat u uzelf kan blijven.

Wat voor zorg kan ik krijgen bij Standby Zorg? chevron-down

Van dementiezorg tot terminale zorg. Bij Standby Zorg is alles mogelijk van wel 2 uur aangesloten tot 24 uur per dag.  Een ander groot voordeel: u behoudt de regie over de zorg. Bekijk hier ons complete aanbod.

Waarom onze zorg anders is dan bij de andere thuiszorg? chevron-down

Wij helpen u niet alleen bij de persoonlijke verzorging maar ondersteunen ook bij de dagelijkse taken; zoals de wasmachine aanzetten, het ontbijt maken, samen boodschappen doen en de oude bloemen uit de vaas halen. Natuurlijk is er altijd tijd om met elkaar koffie te drinken en de dag door te nemen.

De werkwijze als ik snel zorg nodig heb? chevron-down

Ieder mens is uniek en anders, daarom is zorg maatwerk. Via een vrijblijvend telefoongesprek met één van onze medewerkers van Zorgadvies gaan wij samen met u kijken waar de wensen en behoeftes liggen. Aan de hand van dit gesprek communiceren wij met alle betrokken partijen om dit mogelijk te maken. Denk hierbij aan uw zorgverzekeraar, behandelend arts, huisarts en medisch hulpmiddelen. Binnen 24 uur kunnen wij ons zorgteam met alle benodigdheden bij u klaar hebben staan. We staan voor een veilig thuis!

In welke regio is Standby Zorg actief? chevron-down

Standby Zorg kan in principe zorg door heel Nederland leveren. Het is wel afhankelijk van de zorgvraag en welk type zorg er nodig is. In de meeste gevallen kunnen we zorg in alle regio's aanbieden. 

Roze bontjas roze kopie

Thuiszorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter dan bellen wij u om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Terugbelverzoek inplannen