Ons verhaal

In 1999 begon het allemaal vanuit de garage met een persoonlijke missie. Mensen de zorg bieden die ze nodig hebben. De reguliere zorg is mooi geregeld in Nederland maar als je meer zorg nodig hebt of wanneer de zorg complexer wordt sluit dat vaak niet aan. Dat moest anders kunnen! Op ieders eigen moment, vaste zorgverleners, afgestemd op de vereiste hulp of zorg. De cliënt bepaalt. Vanuit die missie is Standby Zorg gestart. Reeds vele jaren is de garage verlaten maar de visie en onze persoonlijke zorg zijn blijven bestaan! U bent altijd welkom met uw vragen op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch.

quote

Bij ons draait het heel de dag om liefde en aandacht voor elkaar. Dagelijks worden wij geconfronteerd met hoe kwetsbaar het leven is. En dat is de afgelopen twintig jaar de reden geweest om mij iedere dag vol overgave in te zetten voor Standby en haar cliënten.

Menny Landman 2

Menny Landman - oprichter Standby Zorg

Gestart in de garage van Menny

"Toen wij begonnen in 1999 zaten wij met zijn tweeën in de garage. Wij hadden een missie. De cliënt achter de zorgvraag centraal zetten. We hadden 2 telefoons, een groot plan bord en zijn begonnen. We deden alles zelf: de intakes, de planning, website bijhouden en de administratie. Alles hebben we zelf uitgevogeld. En met de steeds veranderende wetten valt dat niet altijd mee. Daarom snappen wij ook zo goed hoe moeilijk het soms kan zijn om je weg te vinden in zorgland."

Al snel kwamen de eerste medewerkers in dienst. En inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige organisatie. Maar omdat we allemaal de passie voor mensen hebben voelt het nog steeds af en toe als het kleine bedrijf in de garage. Inmiddels vanuit 's-Hertogenbosch met een prachtig team, een nieuwe zorgvilla en nog steeds vol ambitie gaan wij de toekomst in. Binnenkort met onze dienst genaamd, De Familie

3 2

Langere zorgmomenten thuis

4 2

Afgestemd op al uw wensen

2 2

Persoonlijke begeleiding in de zorgwereld

10 2

Vast team van zorgverleners

Telefoon Roze

Thuiszorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter zodat wij u terug kunnen bellen om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Laat u terug bellen