De waarde van een mantelzorger

De waarde van een mantelzorger wordt te vaak onderschat. Deze rol neem je vaak niet bewust en sluipt er geleidelijk in. Het zorgen is emotioneel zwaar en tijdrovend waardoor u als mantelzorger overbelast kan raken met alle gevolgen van dien.

Ontlasten van de mantelzorger

Het is belangrijk dat u als mantelzorger de juiste ondersteuning en begeleiding krijgt. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van onze thuiszorg. Of het nu gaat om een tijdelijke of langdurige periode. Samen met u gaan wij kijken wat de wensen en behoeftes zijn. Op basis van het eerste gesprek kunnen wij één of meerdere zorgverleners selecteren om u te ondersteunen. Hierdoor kan u als mantelzorger ook even op adem komen.

Mantelzorgondersteuning

Standby Zorg binnen 24 uur

Bij Standby Zorg hebben wij al meer dan 23 jaar ervaring in het verlenen van vervangende mantelzorg, vanaf 3 uur aaneengesloten. Samen met u denken wij graag na over een oplossing, zodat u en/óf uw familieleden hierin volledig of deels ontzorgd worden. Onze zorgverleners kunnen vaak al binnen 24 uur de zorg bij u thuis opstarten. Met vergoeding van uw zorgverzekeraar in de vorm van respijtzorg.

quote

Als mantelzorger prima bijgestaan door Stand-by. Zowel in het snel inzetten van zorgverleners als zorgvuldige begeleiding bij de palliatieve periode van onze vriend. Aanrader voor iedereen die snel moet handelen in lastige situaties. Nogmaals dank aan alle betrokkenen.

Veelgestelde vragen

Wat biedt Standby Zorg? chevron-down

Standby Zorg is dé specialist in terminale en dementiezorg. Met al bijna 25 jaar ervaring zijn wij een thuiszorg organisatie die net even anders is dan de reguliere thuiszorg. Waar de reguliere thuiszorg veelal routes rijdt en korte zorgmomenten levert komt Standby Zorg vanaf 3 aaneengesloten uren tot wel 24 uur. Wij bieden dit aan als blokzorg, denk hierbij aan enkele uren per dag, eens per week. Maar uiteraard ook meerdere keren per week of bijvoorbeeld drie keer per dag. Daarnaast bieden we nachtzorg en 24-uurszorg. Deze zorg passen wij aan op uw wensen en behoeftes. Ook begeleiden we u door deze onbekende fase met een advies op maat. Standby Zorg werkt met gespecialiseerde zorgverleners die uw dagelijkse routine kennen en weten wat bij u past. Zodat u uzelf kan blijven.

Wat is de werkwijze van Standby Zorg? chevron-down

Ieder mens is uniek en anders, daarom is zorg maatwerk. Via een vrijblijvend telefoongesprek met één van onze medewerkers van Zorgadvies gaan wij samen met u kijken waar de behoefte ligt maar zeker zo belangrijk wat de wensen zijn. Naar aanleiding van dit gesprek gaat Standby Zorg op zoek naar een passend team. Zij worden voor u een herkenbaar gezicht en onderdeel van uw dagelijkse routine. Zodat u uzelf kan blijven!

Wat is Respijtzorg? chevron-down

Respijtzorg biedt de mantelzorger de mogelijkheid om zijn/haar taken tijdelijk over te nemen.. Zo kan de mantelzorger even op adem komen.

8 2

Binnen 24 uur opgestart

4 2

Afgestemd op al uw wensen

5 2

Bij ziekte regelen wij vervanging

10 2

Vast team van zorgverleners

Stefan Tas Turq

Mantelzorger ontlasten?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken. Of vraag onze brochure aan voor meer informatie.

Vraag de brochure aan