Verpleging aan huis met Standby Zorg

De behoefte aan verpleging kan plotseling ontstaan of toenemen. Het is belangrijk dat dit dan goed geregeld wordt. Bij verpleging aan huis krijgt u ondersteuning bij medische handelingen. Denk hierbij aan; het aanreiken van medicatie, zwachtelen/steunkousen en stomazorg. Afhankelijk van uw ziektebeeld en zorgbehoefte kunnen de verschillende verplegingsmogelijkheden bij u aan huis georganiseerd worden.

Waarom verpleging via Standby Zorg bij u past

Verpleging aan huis kan dienen als vervanging van de hospice of verpleeghuis. Hierdoor kunt u langer thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Wij stellen een klein, professioneel team van zelfstandig zorgverleners voor u samen die aansluit bij de zorgbehoefte. Is er geen klik met een van onze zorgverleners? Wij zullen dan op zoek gaan naar een nieuwe invulling voor uw zorgteam. Op die manier krijgt u zorg die bij u past waarbij u volledig uzelf kunt blijven.

Verpleegkundige thuiszorg
quote

De medewerker van Standby Thuiszorg is gedurende de 3 dagen voorafgaand aan het overlijden van mijn man, 24 uur “intern” in huis geweest. Zij heeft zeer adequaat gehandeld in kritieke situaties en veel zorgen voor ons weggenomen. Een heel erg groot compliment, voor de fantastische zorg en de respectvolle, persoonlijke en empatische aanpak. Wij kijken er met met warme gevoelens op terug. Hartelijk dank!

Werkwijze Standby Zorg

Ieder persoon is uniek en heeft andere behoeftes en wensen. Daarom kijken we samen met u naar de persoonlijke invulling van het zorgmoment via een vrijblijvend eerste telefoongesprek. U ontvangt daarin ook advies over de verschillende financieringsvormen. Vervolgens stellen we een vast zorgteam samen. Zij kennen uw dagelijkse routine en weten precies welke zorg bij u past. Zodat u uzelf kan blijven in uw vertrouwde omgeving.

Kosten voor verpleging aan huis

Omdat thuiszorg maatwerk is, is er voor de kosten geen kant en klaar antwoord. De vergoeding is uiteindelijk afhankelijk van de zorgverzekeraar, situatie en de wensen. In het eerste telefoongesprek lopen wij dit aspect met u door. U ontvangt vrijblijvend advies over de verschillende financieringsvormen en de maximale inzet van uw indicatie.

8 2

Binnen 24 uur opgestart

4 2

Afgestemd op al uw wensen

6 2

Zorg op vaste tijdstippen

4 3

24 uur per dag zorg mogelijk

Nelly Hans Roze

Verpleegkundige thuiszorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken. Of vraag onze brochure aan voor meer informatie.

Vraag de brochure aan