Zorg bij één familie

Thuis in vertrouwde omgeving blijven wonen, dat is het doel van Standby Zorg. In 2021 openden we onze eerste zorghuis, Ome Jan, wanneer thuis wonen echt niet meer gaat. Dit heeft ons aangemoedigd om mensen gedurende het hele proces vanaf hun dementie-indicatie te begeleiden, verzorgen en ondersteunen. In alle fasen kunt u bij De Familie terecht.

De Familie staat klaar om het dagelijks leven van u en uw mantelzorger te verlichten. Met de warmte van De Familie bieden we thuiszorg, dagbesteding en ondersteuning aan mensen met dementie en hun mantelzorgers.

1 DF Rechthoek

Thuiszorg

Met thuiszorg van De Familie worden alle facetten ondersteund: verzorging, boodschappen, maaltijden, alarmering én dagbesteding aan huis of op locatie. De zorg kan geheel ingericht worden naar wens. Lees hier meer over het volledig pakket thuis (VPT).

Nelly Hans Bankje Groen Rechthoek

Dagbesteding

Kom gezellig op bezoek bij De Familie. De dagbesteding van De Familie wordt met een hospitality mentaliteit gedraaid, waarin alles mogelijk is. Terwijl onze kok de lekkerste dingen bereidt wordt door onze activiteitenbegeleider de dag ingevuld. Maak hier kennis met onze dagbesteding.

Huis Groen Rechthoek

Wonen

Wanneer thuis wonen niet meer gaat, dan is het mogelijk om te wonen bij De Familie. Een nieuw thuis met 24-uurszorg van betrokken professionals, welzijnsactiviteiten en mooie, ruime appartementen. Bekijk hier onze zorghuizen.

De Familie Logo Rechthoek

VPT zorg van De Familie

Wat is VPT zorg? chevron-down

VPT-zorg, wat staat voor Volledig Pakket Thuis, biedt uitkomst voor degenen met een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg. Dit indicatiebudget kan op diverse manieren worden benut. Kiest u ervoor om thuis te blijven wonen, dan is de VPT-leveringsvorm een uitstekende keuze. In dit geval neemt een zorginstelling de volledige verantwoordelijkheid voor uw zorg op zich. Voor meer details over wat hier allemaal onder valt, kunt u hier verder lezen. Ontdek hoe VPT-zorg uw zorgbehoeften op maat vervult.

Is De Familie van Standby Zorg? chevron-down

De Familie maakt deel uit van De Standby Familie. De Standby Familie is het moederbedrijf, waarvan Standby Zorg en nu De Familie onderdeel van zijn. 

Wat zijn korte zorgmomenten? chevron-down

Onder korte zorgmomenten verstaan wij zorg onder de 3 uur. Standby Zorg levert zorg vanaf 3 uur aaneengesloten tot wel 24 uur. Vanaf nu kunnen wij met het nieuwe product De Familie ook zorg leveren korter dan 3 uur. 

Op welke locaties hebben jullie dagbesteding en zorghuizen? chevron-down

Momenteel hebben wij één zorgvilla in Vught genaamd Ome Jan. Op het zelfde terrein opent de Dagbesteding daar haar deuren. En vanaf juni kunt u ook komen wonen in ons nieuwe zorghuis in Zuidwolde. Lees meer over Wonen bij De Familie.

Benieuwd of De Familie dé oplossing is voor u?

Onze werkwijze

Binnen de Familie delen we allemaal hetzelfde motto: wees en blijf jezelf. En dat kunnen we alleen bereiken als we samen met u kijken naar de invulling van zowel de zorg als de dag. Met onze ervaren collega's van Zorgadvies zullen wij hier samen met u naar kijken. Vanaf het moment dat u deel uitmaakt van De Familie, zullen wij voor u en uw mantelzorger zorgen. Of dit nu thuis is in uw vertrouwde omgeving of in een van onze zorghuizen. U bent tenslotte onderdeel van De Familie.

De Familie Takken v4
1 DF

Volledig pakket thuiszorg

Stefan Tas Groen

Maaltijden- en boodschappenservice

Nelly Hans Bankje Groen Rechthoek

Dagbesteding thuis of op locatie

Huis Groen Rechthoek

Wonen in een van onze zorghuizen

Rondje Logo Website 2

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 om de mogelijkheden van De Familie te bespreken. Of laat u terug bellen wanneer het u uitkomt.

Laat u terug bellen