Wat is blokzorg?

Als de dagelijkse taken teveel worden dan biedt blokzorg de uitkomst. Blokzorg zijn zorgmomenten die u zelf kunt samenstellen met ondersteuning, begeleiding of verpleging. Zoals douchen, een ontbijtje maken of begeleiding bij het toedienen van medicatie. Bij Standby Zorg geven we graag wat extra aandacht, we bieden onze zorgmomenten daarom aan vanaf 3 uur aaneengesloten tot wel 24 uur thuiszorg per dag. 

Thuiszorg anders dan alle anderen

Thuis is een vertrouwde omgeving met warme herinneringen. Een plek waar u zich veilig voelt en u uzelf kan zijn. Niet gek dat er om die redenen veel mensen thuis willen blijven wonen. Ook wanneer de dagelijkse taken steeds zwaarder voelen. Wij helpen u niet alleen bij de persoonlijke verzorging maar ondersteunen ook bij de dagelijkse taken; zoals de wasmachine aanzetten, het ontbijt maken, samen boodschappen doen en de oude bloemen uit de vaas halen. Natuurlijk is er altijd tijd om met elkaar koffie te drinken en de dag door te nemen. Onze gespecialiseerde zorgverleners monitoren ook de zorgbehoefte en indien nodig passen wij de zorg samen met u aan. Wij maken het met u mogelijk om zo lang mogelijk thuis te blijven.

Blokzorg

Onze werkwijze

Ieder mens is uniek en anders, daarom is zorg maatwerk. Via een vrijblijvend telefoongesprek met één van onze medewerkers van Zorgadvies gaan wij samen met u kijken waar de behoefte ligt maar zeker zo belangrijk wat de wensen zijn. Naar aanleiding van dit gesprek gaat Standby Zorg op zoek naar een passend team. Zij worden voor u een herkenbaar gezicht en onderdeel van uw dagelijkse routine. Zodat u uzelf kan blijven!

quote

Mijn moeder bekend met MS, is verzorgd door Standbyzorg. De 10 is dik verdiend! Rekening houdend met culturele normen en waarden en geloofsovertuiging, wisten zij het vertrouwen van zowel mijn moeder als mijn vader (die mantelzorger was) te winnen. Mijn vader werd ontlast en mijn moeder werd goed verzorgd. Standbyzorg is een prettige organisatie die dicht bij je staat. Je mag je wensen kenbaar maken en zij denken graag met je mee. De medewerkers zijn flexibel, benaderbaar, respectvol en vakkundig!

Veelgestelde vragen

Kan ik route zorg bij Standby Zorg afnemen? chevron-down

Nee, wij rijden geen route zorg. 

Mag ik met mijn zorgverlener een kopje koffie drinken op het terras? chevron-down

Dat mag zeker. U mag uw zorgmoment indelen zoals u deze zelf graag wilt. 

Mag ik met mijn zorgverlener naar de kerk? chevron-down

Ja dat mag zeker. U mag zelf bepalen hoe u uw zorgmoment inzet.

Wat zijn de kosten van thuiszorg? chevron-down

Tijdens het eerste telefoongesprek nemen wij de financiële kant met u door en begeleiden wij u naar de optimale vergoeding. Standby Zorg werkt met alle zorgverzekeraars samen. Wij adviseren en ondersteunen u bij uw indicatie en zorgplan. Er kan meer dan u denkt!

3 2

Langere zorgmomenten thuis

4 2

Afgestemd op al uw wensen

2 2

Persoonlijke begeleiding in de zorgwereld

10 2

Vast team van zorgverleners

Stefan ZZP Roze

Blokzorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken. Of vraag onze brochure aan voor meer informatie.

Vraag de brochure aan