Bezorgd aan huis

Bij De Familie zijn we dol op verse huisgemaakte maaltijden die alleen al bij de geur het water in je mond laten lopen. Onze goede vriend Ton Kanters staat ons hierin bij. Zijn gerechten zijn niet alleen voedzaam, boordevol vitamines en gevarieerd, maar vooral ook verrukkelijk.

U kunt elke dag van de week gebruikmaken van onze maaltijdenservice, waarbij u de keuze heeft uit twee gerechten per dag:

  1.  Soep + Hoofdgerecht
  2. Hoofdgerecht + Nagerecht

Geniet van het gemak en de smaak van onze maaltijdenservice bij De Familie.

Hoe werkt de maaltijdenservice?

Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van onze diensten van De Familie, betekent dit dat u een Volledig Pakket Thuis (VPT) ontvangt. Vooraf stellen wij samen met u een zorgleefplan op. Onderdeel hiervan is onze maaltijdenservice.

U heeft de mogelijkheid om voor 7 dagen per week maaltijden af te nemen via Ton Kanters.
Wij verzorgen voor het eerste bestelformulier. Deze kunt u invullen en vervolgens zullen wij de eerste bestelling doorbellen naar Ton Kanters. De opvolgende keren zal het bestelformulier voor de opvolgende week worden meegenomen als ze de maaltijden voor die week komen brengen.

Blokzorg

Veelgestelde vragen

Wat is VPT zorg? chevron-down

VPT-zorg, wat staat voor Volledig Pakket Thuis, biedt uitkomst voor degenen met een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg. Dit indicatiebudget kan op diverse manieren worden benut. Kiest u ervoor om thuis te blijven wonen, dan is de VPT-leveringsvorm een uitstekende keuze. In dit geval neemt een zorginstelling de volledige verantwoordelijkheid voor uw zorg op zich. Voor meer details over wat hier allemaal onder valt, kunt u hier verder lezen. Ontdek hoe VPT-zorg uw zorgbehoeften op maat vervult.

Wat kosten de maaltijden? chevron-down

De maaltijden worden vergoed vanuit het VPT. U hoeft voor deze maaltijden dus niets af te rekenen. 

Kan ik maaltijden bestellen als ik geen gebruik maak van de diensten van De Familie? chevron-down

Nee, dat kan helaas niet. Wel kunt u natuurlijk direct contact opnemen met Ton Kanters zelf om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Klik hier!

1 DF Rechthoek

Volledig pakket thuiszorg

Stefan Tas Groen

Verse en gezonde maaltijden

Huis Groen Rechthoek

Bezorgd thuis

4 DF

Afgestemd op uw wensen

Telefoon Roze

Meer informatie over onze maaltijdenservice?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 om de mogelijkheden voor onze maaltijdenservice te bespreken.

Laat u terugbellen