Wat is zorg op maat?

Zorg op maat start waar de route zorg eindigt. U ontvangt zorg die naadloos aansluit op uw behoeftes en wensen. Met zorg op maat woont u thuis in uw vertrouwde omgeving – tot wel 24 uur per dag. Dat is fijn!

Maatwerk bij Standby Zorg

Ieder mens is anders en zo ook de zorgbehoefte. Daarom is zorg maatwerk. U ontdekt via een geheel vrijblijvend gesprek met een van onze zorgexperts wat uw behoefte en uw wensen zijn. Vervolgens zoeken wij voor u een passend team. Zo heeft u altijd een bekend gezicht over de vloer. Zij kennen uw dagelijkse routines en weten welke zorg bij u past. U blijft hierdoor uzelf. Er kan vaak meer dan u denkt. Neem daarom snel contact met ons op.

Istock
quote

We hebben in een noodsituatie thuiszorg moeten zoeken. Onze wijkverpleging had vanaf vrijdag als eis gesteld dat er bij elk zorgmoment iemand van de kinderen aanwezig moest zijn voor de veiligheid. Maar dat was niet te regelen voor ons. Na de aanvraag bij Standby Zorg kregen we de volgende dag al een voorlopige planning die weliswaar nog niet volledig was. Maar op maandag zijn ze al aan de slag gegaan bij mijn vader! Echt een organisatie waar je je gehoord voelt. Korte lijnen, duidelijke en snelle communicatie, helemaal top! En de zorg was meer dan prima! Mijn vader werd weer eens een keer gewassen en daar knapte hij echt van op. De hulp observeerde goed naar wat hij nodig had en gaf ons ook aan waar wij op moesten letten.

Thuiszorg anders dan alle anderen

Thuis is een vertrouwde omgeving met warme herinneringen. Een plek waar u zich veilig voelt en u uzelf kan zijn. Niet gek dat er om die redenen veel mensen thuis willen blijven wonen. Ook wanneer de dagelijkse taken steeds zwaarder voelen. Wij helpen u niet alleen bij de persoonlijke verzorging maar ondersteunen ook bij de dagelijkse taken; zoals de wasmachine aanzetten, het ontbijt maken, samen boodschappen doen en de oude bloemen uit de vaas halen. Natuurlijk is er altijd tijd om met elkaar koffie te drinken en de dag door te nemen. Onze gespecialiseerde zorgverleners monitoren ook de zorgbehoefte en indien nodig passen wij de zorg samen met u aan. Wij maken het met u mogelijk om zo lang mogelijk thuis te blijven.

Kosten voor thuiszorg

Omdat thuiszorg maatwerk is, is er voor de kosten geen kant en klaar antwoord. De vergoeding is uiteindelijk afhankelijk van de situatie en de wensen. In het eerste telefoongesprek lopen wij dit aspect met u door. U ontvangt vrijblijvend advies over de verschillende financieringsvormen en de maximale inzet van uw indicatie.

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze van Standby Zorg? chevron-down

Ieder mens is uniek en anders, daarom is zorg maatwerk. Via een vrijblijvend telefoongesprek met één van onze medewerkers van Zorgadvies gaan wij samen met u kijken waar de behoefte ligt maar zeker zo belangrijk wat de wensen zijn. Naar aanleiding van dit gesprek gaat Standby Zorg op zoek naar een passend team. Zij worden voor u een herkenbaar gezicht en onderdeel van uw dagelijkse routine. Zodat u uzelf kan blijven!

Wanneer kan ik het beste starten met dementiezorg? chevron-down

Wij adviseren bij dementie om vroegtijdig te starten met zorg. Dit kan met een paar uurtjes in de week of een paar keer in de maand.  Zo kan iedereen rustig aan de situatie wennen en heeft de mantelzorger even tijd voor zichzelf. 

Mag mijn zorgverlener ook boodschappen voor of met mij doen? chevron-down

Ja zeker. U bepaalt hoe uw zorgmoment wordt ingedeeld.

Wat voor zorg kan ik krijgen bij Standby Zorg? chevron-down

Van dementiezorg tot terminale zorg. Bij Standby Zorg is alles mogelijk van wel 3 uur aangesloten tot 24 uur per dag.  Een ander groot voordeel: u behoudt de regie over de zorg. Bekijk hier ons complete aanbod.

3 2

Langere zorgmomenten thuis

4 2

Afgestemd op al uw wensen

2 2

Persoonlijke begeleiding in de zorgwereld

10 2

Vast team van zorgverleners

Martine Zorgplan Turq v2

Zorg met uw wensen en behoeftes?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken. Of vraag onze brochure aan voor meer informatie.

Vraag de brochure aan