Anders dan andere thuiszorg

Als de dagelijkse taken voor u teveel worden dan biedt onze blokzorg de uitkomst. Wij kunnen u dan bij deze dagelijkse taken ondersteunen zoals; het ontbijt maken, het vuilnis buiten zetten, samen boodschappen doen en de oude bloemen uit de vaas halen. Natuurlijk is er altijd tijd om met elkaar koffie te drinken en de dag door te nemen. Samen met u maken wij zwaar werk licht.

Wat is hartfalen?

Bij de diagnose hartfalen heeft het hart moeite met het rondpompen van bloed door het lichaam. Hartfalen leidt tot versnelde vermoeidheid, kortademigheid en het vasthouden van vocht. In het begin ervaren mensen vaak geen klachten maar deze kunnen met de tijd toenemen. Hartfalen kan niet genezen worden en behoort dus tot een chronische ziekte.

Hartfalen
quote

Voelt zich veilig als ze binnen komen houden hem goed in de gaten. Wijken niet van zijn zijde. Was een geweldig team heel hartelijke dank hier voor.

Werkwijze Standby Zorg

Ieder mens is uniek en anders, daarom is zorg maatwerk. Via een vrijblijvend telefoongesprek met één van onze medewerkers van Zorgadvies gaan wij samen met u kijken waar de behoefte ligt maar zeker zo belangrijk wat de wensen zijn. Naar aanleiding van dit gesprek gaan wij kijken naar de mogelijkheden en nemen die rustig met u door. Samen zorgen we ervoor dat u uzelf kan blijven.

Veelgestelde vragen

Mag ik met mijn zorgverlener naar de kerk? chevron-down

Ja dat mag zeker. U mag zelf bepalen hoe u uw zorgmoment inzet.

Mag ik met mijn zorgverlener een kopje koffie drinken op het terras? chevron-down

Dat mag zeker. U mag uw zorgmoment indelen zoals u deze zelf graag wilt. 

Wat zijn de kosten van thuiszorg? chevron-down

Tijdens het eerste telefoongesprek nemen wij de financiële kant met u door en begeleiden wij u naar de optimale vergoeding. Standby Zorg werkt met alle zorgverzekeraars samen. Wij adviseren en ondersteunen u bij uw indicatie en zorgplan. Er kan meer dan u denkt!

Hoe vraag ik een indicatie aan? chevron-down

De indicatie wordt afgegeven door uw zorgverzekeraar of het zorgkantoor in uw regio. Wij begeleiden u daar in.

3 2

Langere zorgmomenten thuis

4 2

Afgestemd op al uw wensen

2 2

Persoonlijke begeleiding in de zorgwereld

10 2

Vast team van zorgverleners

Hans Stoel Roze

Thuiszorg nodig bij hartfalen?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken. Of vraag onze brochure aan voor meer informatie.

Vraag de brochure aan