Zorgen doen we samen

Daar geloven wij ook echt in. De zorg verandert: er is een groot personeelstekort bij zorgorganisaties en het aantal zzp zorgverleners neemt toe. Met ons nieuwe online platform brengen wij zorgorganisaties en zzp zorgverleners bij elkaar. Wij matchen organisaties en zzp’ers op basis van hun wensen. Geen match? Dan zijn er ook geen kosten aan verbonden. Volledig online, maar met de persoonlijke benadering van Standby. Zoals we dat al 25 jaar doen.

Ons matchingplatform is momenteel in ontwikkeling. Wij zijn erg blij dat wij dit samen met onze partners kunnen doen. Zij nemen deel aan onze pilotfase en testen als eerste ons nieuwe online platform. Zij geven feedback, tips en wensen door, zodat wij een platform kunnen ontwikkelen dat werkt voor zorgorganisaties.

SaaS oplossing

Bij Standby Zorg kijken we graag vooruit. Onze plannen stoppen dan ook niet bij ons online platform. Wij zijn momenteel ook een SaaS oplossing aan het ontwikkelen. Dit programma zorgt er o.a. voor dat zorgorganisaties goed kunnen plannen, hun administratie kunnen bijhouden en een ECD kunnen opstellen. Gebruiksvriendelijk en, niet onbelangrijk, vriendelijk geprijsd. Meld je hieronder aan om op de hoogte blijven van onze plannen. Heb je al vragen of wil je hier over meedenken? Peter helpt graag verder!

Peter

Nieuwsgierig naar ons platform?

Peter vertelt je er graag alles over. Bel op 06-18440098 of mail naar peter.merkx@standbyzorg.nl. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, vul dan hieronder jouw gegevens in. Je ontvangt dan van ons een update.

Bel direct met Peter

Ik blijf graag op de hoogte

Formulier wordt geladen...

Onze partners

Herbergierboxtel schadus

Herbergier Boxtel

Bommelhof schaduw

Het Andere Wonen Bommelhof

Umbrazorg goed

Umbrazorg

Herbergiervlijmen sch

Herbergier Vlijmen