De Familie, het nieuwe product van Standby

De Familie

Zorg bij één familie

Thuis in vertrouwde omgeving blijven wonen, dat is het doel van Standby Zorg. In 2021 openden we onze eerste zorghuis, Ome Jan, wanneer thuis wonen echt niet meer gaat. Dit heeft ons aangemoedigd om mensen gedurende het hele proces vanaf hun dementie-indicatie te begeleiden, verzorgen en ondersteunen. In alle fasen kunt u nu bij De Familie terecht, het nieuwe product van Standby!

'De Familie' is een nieuwe dienst van De Standby Familie waarbij alle zorg binnen één familie te vinden is. Wij bieden thuiszorg, dagbesteding, maaltijden en ondersteuning van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Dit doen we met het Volledig Pakket Thuis (VPT). Dit is een uitgebreid zorgaanbod voor mensen met een indicatie volgens de Wet langdurige zorg (Wlz). Het VPT is een specifieke leveringsvorm, wat verwijst naar de manier waarop zorg wordt verstrekt. 

De Familie zal deel uit maken van De Standby Familie. De Standby Familie is het moederbedrijf, waarvan Standby Zorg en nu De Familie onderdeel van zijn.

De Familie Takken v3

Wij zijn trots om dit te kunnen gaan bieden voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wil jij onze nieuwe ontwikkelingen blijven volgen? Houd dan onze nieuwspagina in de gaten!

Telefoon Roze

Thuiszorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter zodat wij u terug kunnen bellen om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Laat u terug bellen