Over Standby Zorg

Bij Standby Zorg ga je aan het werk als zorgverlener. Hierbij schakelen wij tussen jou als ZZP'er en cliënten met complexe zorgvragen. Je bezoekt cliënten in blokken van minimaal 2 tot 24 uur aaneengesloten en helpt ze met dagelijkse taken en biedt begeleiding. Daarnaast bied je ook verzorging en verpleging waar nodig. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat onze cliënten zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de benodigde zorg ontvangen.

Werken in regio Breda

Als zelfstandig zorgverlener wil je doen waar je goed in bent; zorg verlenen. Jammer genoeg zit je als zelfstandige gebonden aan extra administratieve taken. Om jou hierbij te helpen zodat jij kunt doen wat jij leuk vindt, regelen wij de gehele backoffice voor jou. Hiervoor hebben wij een actief team van planners op ons hoofdkantoor om jou hierbij te ondersteunen. Zij zorgen er daarnaast voor dat er vervanging geregeld wordt bij eventuele ziekte.

Kleine teams van zorgverleners

Je kunt als zorgverlener aangeven wanneer je geïnteresseerd bent in het invullen van een bepaalde zorgvraag. Dit zal, afhankelijk van je interesses, in de buurt van Breda zijn. Op basis van al onze zorgverleners gaan wij een team rondom deze zorgvraag opzetten. Samen met dit team ga jij als zorgverlener aan de slag om zo goed mogelijk te zorgen voor de cliënt. Als team heb je één gezamenlijk doel, namelijk zorgen dat de cliënt zichzelf kan blijven in zijn of haar eigen, vertrouwde omgeving.

Vrouw parachute

Doen waar jij goed in bent: zorg verlenen. Dan doen wij de rest. 

Soorten thuiszorg

Als thuiszorgorganisatie hebben wij ervaring met alle ziektebeelden en soorten zorg. Je zult als zorgverlener aan de slag gaan met diverse zorgvragen in de buurt van Breda. Afhankelijk van jouw ervaringen en niveau word je ingepland voor uiteenlopende zorgvragen. 

Voordelen voor jou

Als zorgverlener wil je doen waar je goed in ben; zorg verlenen. Wij hebben een actief team van planners op ons hoofdkantoor om jou hierbij te ondersteunen. Zij zullen er daarnaast voor zorgen dat er vervanging wordt geregeld bij eventuele ziekte. 

  • Mooie zorg in lange blokken
  • Zelf je uren en werktijden bepalen
  • Mogelijkheid tot wekelijks betaald krijgen

Welk type zorgt biedt Standby Zorg?

Wat is een blokzorg dienst? chevron-down

Blokzorg zijn aaneengesloten zorgblokken van 3 uur tot 12 uur. Waarbij je alle tijd, rust en aandacht kan geven aan je cliënt. Vaak ben je voor een langere periode bij deze cliënt en word je een vertrouwd gezicht. Zo kun je echt een verschil maken. We bieden blokzorg met name aan in de regio's Tilburg, 's-Hertogenbosch en Meierijstad. Vanaf niveau 2 kun je vaak al aan de slag bij deze zorgvragen.

Wat is een nachtzorg dienst? chevron-down

Een nachtzorg dienst is een zogenoemde waaknacht. De activiteiten van de nachtzorg kunnen verschillen en zijn afhankelijk van de situatie. Zo kan er verzorging en/of verpleging gewenst zijn. Het is belangrijk dat jij direct aanwezig bent als dit nodig is. Dus vind jij het niet erg om af en toe in de nacht te werken dan is deze zorg wellicht iets voor jou. Nachtzorg wordt vaak gevraagd bij zorgvragen waar ook verpleging nodig is. Je dient voor nachtzorg daarom minimaal niveau 3IG te hebben. Nachtzorg bieden wij door heel Nederland. 

Wat is een 24-uurs dienst? chevron-down

Een 24-uurs dienst is een dienst waarbij 24 uur per dag aanwezig bent bij de cliënt. Deze zorg wordt met name ingezet bij in laatste levensfase bij terminale patiënten en is meestal van korte duur. Medische verzorging is vaak noodzakelijk bij deze zorg. Je dient voor 24-uurszorg daarom minimaal niveau 3IG te hebben. Wij bieden deze zorg door heel Nederland.

Wat is een woonzorg dienst? chevron-down

Een woonzorg dienst is een dienst in een zorgvilla, verzorgingshuis of kleinschalig wonen. Dit kan zijn in onze “Wonen bij de familie” zorgvilla Ome Jan in Vught, zorghuis Tante Clasien in Zuidwolde of een ander verzorgingshuis. Je werkt vaak met mensen met dementie. Je hebt alle tijd en rust voor je cliënten. Dus werk je graag flexibel, maar wel met een bepaalde continuïteit? Dan is deze zorg ideaal voor jou. Deze diensten bieden we met name aan de regio's Tilburg, 's-Hertogenbosch en Meierijstad, ook zijn deze diensten ook mogelijk in Zuidwolde. Je kan vanaf niveau 1 al aan de slag met woonzorg.

ZZP Zorg Martine

Werken bij Standby Zorg 

Wil jij meer informatie over werken bij Standby Zorg in de regio Breda? Vraag dan hier een informatiepakket aan. 

Informatie aanvragen