Word ZZP zorgverlener bij Standby Zorg 

Meer tijd voor de cliënt en het verlagen van jouw werkdruk. Dat is wat wij belangrijk vinden, zodat jij weer zorg kan verlenen zoals zorg bedoelt is. Bij ons werk je minstens 3 uur aaneengesloten bij een cliënt. Waar de ene cliënt voldoende heeft aan 3 uur ondersteuning per dag, heeft de andere cliënt 24 uur per dag intensieve zorg nodig. We bieden ondersteuning, begeleiding en verpleging. Dit doen wij bij de cliënt thuis of in verzorgingshuizen. Standby Zorg levert zorg in de meeste regio's in heel Nederland.

Doen waar jij goed in bent: zorg verlenen. Dan doen wij de rest.

Informatie aanvragen

Schrijf je direct in voor mooie zorg.
Wil je ons beter leren kennen? Vraag dan meer informatie aan.

Wat doet Standby Zorg voor jou

Wij zorgen ervoor dat jij kunt doen waar je goed in bent: zorg verlenen. Bij het inschrijven geef je aan welke zorg, afstand en omstandigheden jouw voorkeur hebben. Via jouw persoonlijke online omgeving heb je al jouw documenten op één plek. Het is ook mogelijk je bij te scholen in ons eigen skillslab.

9 Rechthoek

Planning

Aan de hand van jouw beschikbaarheid en wensen maken de cliëntmanagers de planning. Zij maken de juiste match voor zorgverlener en cliënt en vormen een team van zorgverleners om de cliënt heen.

5 Rechthoek

Vervanging bij ziekte

Ben je ziek, maar heb je een bezoek bij jouw cliënt gepland staan? Onze cliëntmanagers zorgen 24/7 voor vervanging, zodat jij met een gerust hart uit kan zieken.

2 png Rechthoek

Wekelijkse betaling

Wij regelen de administratie van jouw gewerkte diensten. Wij stellen de facturen voor je op en zorgen dat deze betaald worden. Het is bij ons zelfs mogelijk om wekelijks betaald te krijgen.

Onze typen diensten

Wat is een blokzorg dienst? chevron-down

Blokzorg zijn aaneengesloten zorgblokken van 3 uur tot 12 uur. Waarbij je alle tijd, rust en aandacht kan geven aan je cliënt. Vaak ben je voor een langere periode bij deze cliënt en word je een vertrouwd gezicht. Zo kun je echt een verschil maken. We bieden blokzorg met name aan in de regio's Tilburg, 's-Hertogenbosch en Meierijstad. Vanaf niveau 2 kun je vaak al aan de slag bij deze zorgvragen.

Wat is een woonzorg dienst? chevron-down

Een woonzorg dienst is een dienst in een zorgvilla, verzorgingshuis of kleinschalig wonen. Dit kan zijn in onze “Wonen bij de familie” zorgvilla Ome Jan in Vught, zorghuis Tante Clasien in Zuidwolde of een ander verzorgingshuis. Je werkt vaak met mensen met dementie. Je hebt alle tijd en rust voor je cliënten. Dus werk je graag flexibel, maar wel met een bepaalde continuïteit? Dan is deze zorg ideaal voor jou. Deze diensten bieden we met name aan de regio's Tilburg, 's-Hertogenbosch en Meierijstad, ook zijn deze diensten ook mogelijk in Zuidwolde. Je kan vanaf niveau 1 al aan de slag met woonzorg.

Wat is een nachtzorg dienst? chevron-down

Een nachtzorg dienst is een zogenoemde waaknacht. De activiteiten van de nachtzorg kunnen verschillen en zijn afhankelijk van de situatie. Zo kan er verzorging en/of verpleging gewenst zijn. Het is belangrijk dat jij direct aanwezig bent als dit nodig is. Dus vind jij het niet erg om af en toe in de nacht te werken dan is deze zorg wellicht iets voor jou. Nachtzorg wordt vaak gevraagd bij zorgvragen waar ook verpleging nodig is. Je dient voor nachtzorg daarom minimaal niveau 3IG te hebben. Nachtzorg bieden wij door heel Nederland. 

Wat is een 24-uurs dienst? chevron-down

Een 24-uurs dienst is een dienst waarbij 24 uur per dag aanwezig bent bij de cliënt. Deze zorg wordt met name ingezet bij in laatste levensfase bij terminale patiënten en is meestal van korte duur. Medische verzorging is vaak noodzakelijk bij deze zorg. Je dient voor 24-uurszorg daarom minimaal niveau 3IG te hebben. Wij bieden deze zorg door heel Nederland.

1 png

Zorg in heel Nederland

7 png

Scholingen en workshops

5

Bij ziekte regelen wij vervanging

10

Vast team van zorgverleners

Het effect wat jij hebt op de cliënt is bijzonder

Ze kennen me goed bij Standby, weten precies hoe ik in elkaar zit. Daarom vind ik het ook zo fijn om voor ze te werken. De klik is er gewoon.

- Elise Bijnen, zorgverlener bij Standby Zorg

Elise bijnen social media 2023 05 17 095143 eqwp

De dames waren echt heel erg aardig en zorgzaam voor zowel mij als mijn dementerende echtgenoot. Ik werd erg goed ontlast bij de zorg voor mijn man, en ook mij hielden ze goed in de gaten of het wel goed met me ging.

- cliënt Standby Zorg op Zorgkaart Nederland

9 . 6

ZZP Zorg Martine Roze

Wil jij mooie zorg leveren?

Ga dan aan de slag als zorgverlener bij Standby Zorg. Vraag een informatie pakket aan of schrijf je direct in. 

Schrijf je direct in