Over Standby Zorg

Meer tijd voor de cliënt en het verlagen van jouw werkdruk is wat wij belangrijk vinden, zodat jij weer zorg kan verlenen zoals zorg bedoelt is. Bij ons rijd je daarom geen routes, maar werk je minstens 3 uur aaneengesloten bij een cliënt. Waar de ene cliënt voldoende heeft aan 3 uur ondersteuning per dag, heeft de andere cliënt 24 uur per dag intensieve zorg nodig. We bieden ondersteuning, begeleiding en verpleging. Standby Zorg levert zorg aan huis in de meeste regio's in heel Nederland.

Wat doet Standby Zorg voor jou

Wij zorgen ervoor dat jij kunt doen waar je goed in bent; zorg verlenen. Als je je inschrijft bij Standby Zorg kun je aangeven welke zorg, afstand en omstandigheden jouw voorkeur hebben. Via ons portaal heb je al je documenten op één plek. Het is ook mogelijk je bij te scholen in ons eigen skillslab.

9 Rechthoek

Planning

Onze cliëntmanagers plannen de zorg rondom een cliënt. Zij kijken aan de hand van jouw beschikbaarheid en wensen naar de juiste match en vormen op deze manier een team van zorgverleners om de cliënt heen.

5 Rechthoek

Vervanging bij ziekte

Ben je ziek, maar heb je een bezoek bij jouw cliënt gepland staan? Onze cliëntmanagers zorgen 24/7 voor vervanging, zodat jij met een gerust hart uit kan zieken.

2 png Rechthoek

Wekelijkse betaling

Wij regelen de administratie van jouw gewerkte diensten. Wij stellen de facturen voor je op en zorgen dat deze betaald worden. Het is bij ons zelfs mogelijk om wekelijks betaald te krijgen.

ZZ Per bij Standby

Doen waar jij goed in bent: zorg verlenen. Dan doen wij de rest.

Vraag meer informatie aan!

Onze typen diensten

Wat is een blokzorg dienst? chevron-down

Wil je zorg leveren, maar geen routes rijden? Dan is blokzorg iets voor jou. Het zijn aaneengesloten zorgblokken van 3 uur tot 12 uur. Waarbij je alle tijd, rust en aandacht kan geven aan je cliënt. Vaak ben je voor een langere periode bij deze cliënt en word je een vertrouwd gezicht. Zo kun je echt een verschil maken. We bieden blokzorg met name aan in de regio's Tilburg, 's-Hertogenbosch en Meierijstad. Vanaf niveau 2 kun je vaak al aan de slag bij deze zorgvragen.

Wat is een nachtzorg dienst? chevron-down

Zijn nachten voor jou geen probleem? Kies dan voor de zogenoemde waaknachten. De activiteiten van de nachtzorg kunnen verschillen en zijn afhankelijk van de situatie. Zo kan er verzorging en/of verpleging gewenst zijn. Het is belangrijk dat jij direct aanwezig bent als dit nodig is. Dus vind jij het niet erg om af en toe in de nacht te werken dan is deze zorg wellicht iets voor jou. Nachtzorg wordt vaak gevraagd bij zorgvragen waar ook verpleging nodig is. Je dient voor nachtzorg daarom minimaal niveau 3IG te hebben. Nachtzorg bieden wij door heel Nederland. 

Wat is een 24-uurs dienst? chevron-down

Wil jij graag lange blokken werken en iemand in zijn laatste levensfase begeleiden? Dan past 24-uurszorg helemaal bij jou. Deze zorg wordt met name ingezet bij terminale patiënten en is meestal van korte duur. Medische verzorging is vaak noodzakelijk bij deze zorg. Je bent 24 uur in huis bij de cliënt, om de cliënt te begeleiden in de laatste levensfase. 24-uurszorg wordt vaak gevraagd bij zorgvragen waar ook verpleging nodig is. Je dient voor 24-uurszorg daarom minimaal niveau 3IG te hebben. Wij bieden deze zorg door heel Nederland.

Wat is een woonzorg dienst? chevron-down

Wil je flexibel werken in een zorgvilla of verzorgingshuis? Dan is de woonzorg ideaal voor jou. In onze “Wonen bij de familie” zorgvilla of een ander verzorgingshuis werk je vaak met mensen met dementie. Je hebt alle tijd en rust voor je cliënten. Dus werk je graag flexibel, maar wel met een bepaalde continuïteit? Dan is deze zorg ideaal voor jou. Deze diensten bieden we met name aan de regio's Tilburg, 's-Hertogenbosch en Meierijstad. Je kan vanaf niveau 1 al aan de slag met woonzorg.

Schrijf je direct in voor mooie zorg.
Wil je ons beter leren kennen? Vraag dan meer informatie aan.

Het effect wat jij hebt op de cliënt is bijzonder

Ontzettend goede zorg aan mijn moeder in de palliatief terminale fase, thuis. Ook ‘s nachts en in vaste wisseldiensten van drie vaste medewerkers die goed samenwerkten en ervoor zorgden dat er geen onbekend nieuw gezicht meer aan haar bed hoefde te staan. Adequate overdrachten ook en ‘s nachts ook erg alert. We zijn de zorgverleners erg dankbaar.

- Zorgkaart Nederland

Het contact met alle medewerkers over de nachtzorg aan mijn moeder, verliep zeer plezierig. Afspraken werden altijd nagekomen. Het nachtzorgteam was erg betrokken en verleende warme en kundige zorg aan mijn moeder. Door de aanwezigheid van het nachtteam voelde mijn moeder zich 's nachts veilig en gezien.

- Zorgkaart Nederland

9 . 8

1 png

Zorg in heel Nederland

7 png

Scholingen en workshops

5

Bij ziekte regelen wij vervanging

10

Vast team van zorgverleners

ZZP Zorg Martine Roze

Wil jij mooie zorg leveren?

Ga dan aan de slag als zorgverlener bij Standby Zorg. Vraag een informatie pakket aan of schrijf je direct in. 

Schrijf je direct in