Zorg in uw regio

Standby Zorg is dé specialist in chronische thuiszorg en thuiszorg in de laatste levensfase. Met al ruim 24 jaar ervaring zijn wij een thuiszorg organisatie die net even anders is. Waar de reguliere thuiszorg veelal routes rijdt en korte zorgmomenten levert, komt Standby Zorg vanaf 3 aaneengesloten uren tot wel 24 uur. Wij bieden dit aan als blokzorg, denk hierbij aan enkele uren per dag, eens per week.

Daarnaast bieden we nachtzorg en 24-uurszorg. Deze zorg passen wij aan uw wensen en behoeftes. Ook begeleiden we u door deze onbekende fase met een advies op maat. Standby Zorg werkt met gespecialiseerde zorgverleners die uw dagelijkse routine kennen en weten wat bij u past.

Chronische thuiszorg

Thuiszorg anders dan alle anderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag de brochure aan

Zorg bij ziekte

Standby kan ontzorgen bij zowel een chronische ziekte of dementie. Ook als er sprake is van terminale zorg, kunnen wij alle vormen van ondersteuning bieden. Tot wel 24-uur per dag kunnen onze zorgverleners voor u klaar staan in uw eigen vertrouwde omgeving of dat van uw naasten.

Ouderenzorg

Ouderenzorg van Standby Zorg is er op gericht om iemand zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen. In de eigen vertrouwde omgeving. Wij bieden ouderenzorg aan huis ter ondersteuning van de dagelijkse bezigheden. Ook wordt onze ouderenzorg vaak ingezet om bijvoorbeeld de mantelzorgers te ontlasten.

Telefoon Roze

Thuiszorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter zodat wij u terug kunnen bellen om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Laat u terug bellen