Standby Zorg lanceert online matchingplatform

Standby Zorg

Wij vinden online jouw match

Standby Zorg staat nooit stil. We zijn altijd in ontwikkeling en zoeken continu naar kansen in de zorgsector om de zorg beter en makkelijker te maken. In de huidige tijd van personeelstekorten bij zorgorganisaties zien we een groeiend aantal zzp-zorgverleners. Om deze twee groepen goed met elkaar te matchen start Standby Zorg een online matchingplatform.

Het online matchingplatform is onderdeel van een totaaloplossing voor zowel zorgorganisaties als de zzp’er. Voor zorgorganisaties is het een snelle manier om de gaten in de roosters op te vullen en een deel van de overige werkzaamheden uit handen te nemen. We zijn inmiddels gestart met een pilotfase met Herbergier Boxtel, Herbergier Vlijmen, Het Andere Wonen BommelhofUmbraZorg en Maaswaarden. Deze partners denken met ons mee en leveren waardevolle input. Zo kunnen we een platform ontwikkelen dat echt werkt voor de organisaties die het gaan gebruiken.

quote

“We maken onderscheid door samen met zorgorganisaties ons platform vorm te geven. Zij hebben invloed op de ontwikkeling ervan. Zoals we bij Standby al jaren zeggen: zorgen doen we samen.”

Peter

Peter Merkx - Relatiemanager Standby Zorg

Aan de andere kant willen we ook een platform maken dat past bij zzp-zorgverleners. Voor deze doelgroep hebben we een denktank opgericht, waarin zorgverleners met ons meedenken en input geven. Veel zzp’ers werken nu, naast dat ze bij Standby Zorg werken, ook voor andere bureaus. Wij willen deze mogelijkheid ook voor onze zzp’ers aanbieden. Het platform zorgt er dan voor dat zij naast het vinden van opdrachten ook hun facturatie, planning en rapportages in het platform kunnen doen. Een online omgeving waar zij alles vinden wat zij nodig hebben om hun werk goed te doen. 

Door input te verzamelen van beide doelgroepen kunnen wij een platform ontwikkelen dat echt werkt voor beide partijen. Iets wat ons onderscheidt van andere matchingplatformen. Het online matchingplatform bevindt zich momenteel in de eerste testfase met een beperkt aantal organisaties. Stap voor stap maken we ons platform beter en toegankelijker voor alle zorgorganisaties. Ons doel reikt verder dan alleen het matchingplatform; we willen zorgorganisaties een totaaloplossing bieden. Dit houdt in dat we ook een SaaS-oplossing gaan bieden, waarin het Online Matchingplatform geïntegreerd wordt.

Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Laat je gegevens dan achter en we houden je op de hoogte. Liever direct contact? Onze relatiemanager Peter Merkx weet alles van ons platform en praat je graag bij. Je kunt hem bereiken op 06-18440098 of mail naar peter.merkx@standbyzorg.nl.

Peter

Nieuwsgierig naar ons platform?

Peter vertelt je er graag alles over. Bel op 06-18440098 of mail naar peter.merkx@standbyzorg.nl. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, vul dan jouw gegevens in via de button en we sturen je graag updates! 

Meld je aan voor onze updates