Onze zorgvragen

Bij Standby Zorg hebben we regelmatig mooie zorgvragen. Bekijk hieronder een aantal van onze open zorgvragen waar wij ZZP'ers voor zoeken. Heb je interesse in deze of andere zorgvragen? Neem dan contact met ons op of schrijf je direct in!

Eindhoven | Niveau 1 | 18:00 - 21:00 uur | 2 à 3 keer per week

Een cliënt uit Eindhoven heeft hulp nodig in de avond. Mevrouw heeft reuma en is slecht ter been. Ze loopt met een rollator en heeft aangepaste schoenen. In de avond bereid je een simpele maaltijd, zoals bijvoorbeeld een soepje. Je ziet er op toe dat mevrouw medicatie inneemt en maakt het bed klaar. Daarnaast doe je huishoudelijk werk zoals het bed verschonen en de wasmachine aanzetten, opruimen en strijken.

Interesse? Neemt contact op >

Vught | Niveau 2+ | 07:30 - 10:30 uur | 2 keer per week

Start elke ochtend op bij een mevrouw die een CVA (subarachnoïdale bloeding) heeft doorgemaakt. Zij zit in een rolstoel en heeft een verminderd kortetermijngeheugen, heeft moeite met het nemen van initiatief en concentratieproblemen. Je geeft de cliënt de medicatie en helpt haar bij de toiletgang. Na het verschonen van het bed volgt de ADL. Mevrouw heeft een traplift en met behulp van een stedy kun je haar in de rolstoel zetten. Je maakt ontbijt voor mevrouw, reikt de medicatie aan en helpt met licht huishoudelijke taken. Het is belangrijk dat alles geordend en goed begeleid wordt, anders kan mevrouw erg uit haar doen raken.

Interesse? Neemt contact op >

Nieuwkuijk | Niveau 3IG | 24-uurs zorg

Voor een zorgvraag in Nieuwkuijk zoeken we een zorgverlener die 24-uurs dienst wilt draaien bij deze cliënt. Deze dienst is niet een volledige 24-uurs dienst. Een collega komt namelijk de nachtzorg doen, zodat jij kunt slapen.

Interesse? Neemt contact op >

ZZP'er bij Standby

Werken bij Standby Zorg

Meer tijd voor de cliënt en het verlagen van jouw werkdruk is wat wij belangrijk vinden, zodat jij weer zorg kan verlenen zoals zorg bedoelt is. Bij ons rijd je daarom geen routes, maar werk je minstens 3 uur aaneengesloten bij een cliënt. Waar de ene cliënt voldoende heeft aan 3 uur ondersteuning per dag, heeft de andere cliënt 24 uur per dag intensieve zorg nodig. We bieden ondersteuning, begeleiding en verpleging. Standby Zorg levert zorg aan huis in de meeste regio's in heel Nederland.

Wil jij mooie zorg leveren? 

Ga dan aan de slag als zorgverlener bij Standby Zorg. Vraag een informatie pakket aan of schrijf je direct in. 

Schrijf je direct in