Zorgvragen

Bij Standby Zorg hebben we regelmatig mooie zorgvragen. Op dit moment zijn we met name op zoek naar zorgverleners die blokzorg willen verlenen in de regio 's-Hertogenbosch, Tilburg en Meierijstad. Bekijk hieronder een aantal van onze zorgvragen. Heb je interesse in deze of andere zorgvragen? Neem dan contact met ons op! 

ZZ Per bij Standby

Blokzorg

Boxtel, niveau 1 , 10.00-13.00 & 19.00-22.00 uur chevron-down

Wij zoeken een zorgverlener die de zorg voor een alleenstaande mevrouw met Alzheimer langdurig op zich kan nemen. Mevrouw zit in een rolstoel en heeft 2 nieuwe knieën. Daarnaast is zij medicatieafhankelijk in verband met diabetes. Bij deze mevrouw zijn er dagelijks twee zorgmomenten in te vullen in de ochtend en avond. In de ochtend ondersteun je mevrouw met ADL en zorg je voor het ontbijt. De transfers worden gemaakt met een passieve tillift. Bij het zorgmoment in de avond krijgt ze te eten, ze vindt het dan gezellig als je bij haar komt zitten. Bij deze zorgvraag zijn we op zoek naar meerdere zorgverleners die de momenten in kunnen vullen.

> Schrijf je direct in

Eindhoven, niveau 1, 18.00-21.00 uur chevron-down

Deze mevrouw uit Eindhoven heeft hulp nodig in de avond. Mevrouw heeft reuma en is slecht ter been. Ze loopt met een rollator en heeft aangepaste schoenen. In de avond bereid je een simpele maaltijd, zoals bijvoorbeeld een soepje. Je ziet er op toe dat mevrouw medicatie inneemt en maakt het bed klaar. Daarnaast doe je huishoudelijk werk zoals het bed verschonen en de wasmachine aanzetten, opruimen en strijken.

> Schrijf je direct in

Vught, niveau 2+, 07.30-10.30 uur chevron-down

Start elke ochtend op bij een mevrouw die een CVA (subarachnoïdale bloeding) heeft doorgemaakt. Zij zit in een rolstoel en heeft een verminderd kortetermijngeheugen, heeft moeite met het nemen van initiatief en concentratieproblemen. Je geeft mevrouw de medicatie en helpt haar bij de toiletgang. Na het verschonen van het bed volgt de ADL. Mevrouw heeft een traplift en met behulp van een stedy kun je haar in de rolstoel zetten. Je maakt ontbijt voor mevrouw, reikt de medicatie aan en helpt met licht huishoudelijke taken. Het is belangrijk dat alles geordend en goed begeleid wordt, anders kan mevrouw erg uit haar doen raken.

> Schrijf je direct in

Werken bij Standby Zorg

Dit is slechts een kleine greep uit mooie zorgvragen. Heb jij interesse om te werken voor Standby Zorg en heb jij minimaal niveau 2? Dan hebben wij regelmatig mooie zorgvragen voor blokzorg in de regio 's-Hertogenbosch, Tilburg en Meierijstad. Heb je minimaal niveau 3IG? Dan hebben we met name zorgvragen voor 24-uurszorg en nachtzorg in heel Nederland. Vragen over werken bij Standby Zorg? Bel ons gerust

Vacatures 1

Wil jij mooie zorg leveren? 

Ga dan aan de slag als zorgverlener bij Standby Zorg. Vraag een informatie pakket aan of schrijf je direct in. 

Schrijf je direct in