Wat houdt blokzorg in?

Wij vinden het belangrijk dat de cliënt zelf de regie heeft over de zorg. En vinden dat iedere cliënt volop aandacht verdient. Bij ons rijd je daarom geen routes, maar werk je minstens 3 uur aaneengesloten bij een cliënt. Zo kan je meer dan alleen de noodzakelijke handelingen uitvoeren en is en meer tijd voor de cliënt. Hierdoor kan je echt het verschil maken. 

We zien bij Blokzorg vaak dat de cliënt en mantelzorger enorm zijn  geholpen bij de ondersteuning in deze nieuwe onbekende fase. Waarbij begeleiding van jou rust en vertrouwen brengt.

Dagzorg

Aandacht voor elkaar is soms nog belangrijker dan de medische handeling.

Wat wordt er van jou verwacht als zorgverlener?

De activiteiten van een blokzorg kunnen per zorgvraag verschillen. In sommige gevallen gaat het om Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen, zoals wassen en aankleden of koken. En bij andere cliënten die kampen met bijvoorbeeld beginnende dementie waar het meer gaat om gezelschap. Samen met jouw cliënt kun je afstemmen hoe jullie dag eruit ziet. 

Wat maakt deze zorg bijzonder?

Je bent over het algemeen langer bij een cliënt waardoor je een band bouwt met de cliënt en de familie. Je wordt onderdeel van hun dagelijkste routine. Samen met een vast team van collega's richten jullie de zorg naar wens in. Zo zorg je er samen voor dat jouw cliënt zo lang mogelijk in zijn vertrouwde omgeving kan blijven wonen.

Voordelen Standby Zorg

Ook als zorgverlener heb je zelf de regie. Je kan aangeven welke zorg, afstand en omstandigheden jouw voorkeur hebben. Via ons portaal heb je een overzichtelijke plek al je documenten staan. Wij geven je zelfs een seintje als jouw documenten bijna verlopen en bieden de mogelijkheid om je bij te scholen in ons eigen skillslab. De administratie nemen we zoveel mogelijk uit handen en er bestaat de mogelijkheid om per week betaalt te worden!

  • Geen routes, maar tijd en aandacht voor jouw cliënt
  • Wij regelen jouw administratie
  • Wij bieden trainingen en/of bijscholingen
  • Wekelijkse betaling is mogelijk

Zorgvragen

Blokzorg wordt met name aangeboden in de regio 's-Hertogenbosch, Tilburg en Meierijstad. Woon jij in deze regio dan kun je dus vaak bij jou in de buurt aan de slag! Wij hebben een aantal zorgvragen in deze regio's voor je op een rijtje gezet.

ZZP Zorg Martine Roze

Wil jij mooie zorg leveren?

Ga dan aan de slag als zorgverlener bij Standby Zorg. Vraag een informatie pakket aan of schrijf je direct in.

Schrijf je direct in