Particuliere thuiszorg in Geldrop

Heeft u of uw familie behoefte aan thuiszorg in Geldrop of omgeving? Dan is het belangrijk dat deze zorg goed aansluit bij uw wensen. Als thuiszorgorganisatie hebben wij ervaring met alle ziektebeelden en soorten zorg. Ook in Geldrop bieden wij gespecialiseerde thuiszorg die past bij uw behoeften. Bekijk hier een aantal van onze soorten thuiszorg in Geldrop, of neem contact met ons op zodat we met u meedenken over een geschikte oplossing.

thuiszorg Geldrop

U behoudt zelf de regie over de manier waarop u thuis blijft wonen.

Vraag de brochure aan

Zorg bij ziekte

Standby kan ontzorgen bij zowel een chronische ziekte of dementie. Ook als er sprake is van terminale zorg, kunnen wij alle vormen van ondersteuning bieden. Tot wel 24-uur per dag kunnen onze zorgverleners voor u klaar staan in uw eigen vertrouwde omgeving of dat van uw naasten.

Ouderenzorg

Ouderenzorg in Geldrop is er bij Standby op gericht om iemand zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen. Wij bieden ouderenzorg aan huis ter ondersteuning van de dagelijkse bezigheden. Ook wordt onze ouderenzorg vaak ingezet om bijvoorbeeld de mantelzorgers te ontlasten.

Vergoeding van thuiszorg

Thuiszorg wordt op verschillende manieren vergoed. Dit kan onder andere met een vergoeding via de Wet langdurige zorg (Wlz), Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), particulier of onder aanneming. De vergoeding is volledig afhankelijk van uw situatie, de regelgeving en de gewenste zorg. Met onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies hoe dit in zijn werk gaat. Onze afdeling Zorgadvies denkt graag met u mee naar de meeste geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze van Standby Zorg? chevron-down

Ieder mens is uniek en anders, daarom is zorg maatwerk. Via een vrijblijvend telefoongesprek met één van onze medewerkers van Zorgadvies gaan wij samen met u kijken waar de behoefte ligt maar zeker zo belangrijk wat de wensen zijn. Naar aanleiding van dit gesprek gaat Standby Zorg op zoek naar een passend team. Zij worden voor u een herkenbaar gezicht en onderdeel van uw dagelijkse routine. Zodat u uzelf kan blijven!

Wat voor zorg kan ik krijgen bij Standby Zorg? chevron-down

Van dementiezorg tot terminale zorg. Bij Standby Zorg is alles mogelijk van wel 3 uur aangesloten tot 24 uur per dag.  Een ander groot voordeel: u behoudt de regie over de zorg. Bekijk hier ons complete aanbod.

Waarom onze zorg anders is dan bij de andere thuiszorg? chevron-down

Wij helpen u niet alleen bij de persoonlijke verzorging maar ondersteunen ook bij de dagelijkse taken; zoals de wasmachine aanzetten, het ontbijt maken, samen boodschappen doen en de oude bloemen uit de vaas halen. Natuurlijk is er altijd tijd om met elkaar koffie te drinken en de dag door te nemen.

Hans Kat Turq

Thuiszorg in Geldrop nodig?

Bel ons direct op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter zodat wij u terug bellen om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Laat u terugbellen