Cliënten aan het woord

Onze reviews worden verzameld op Zorgkaart Nederland, het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. We hebben inmiddels al 167 beoordelingen mogen ontvangen. Benieuwd naar al onze reviews? Lees ze op Zorgkaart Nederland.

Ervaringen van
anderen

Clienten beoordelen ons met een:

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Standby Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

We hebben in een noodsituatie thuiszorg moeten zoeken. Onze wijkverpleging had vanaf vrijdag als eis gesteld dat er bij elk zorgmoment iemand van de kinderen aanwezig moest zijn voor de veiligheid. Maar dat was niet te regelen voor ons. Na de aanvraag bij Standby Zorg kregen we de volgende dag al een voorlopige planning die weliswaar nog niet volledig was. Maar op maandag zijn ze al aan de slag gegaan bij mijn vader! Echt een organisatie waar je je gehoord voelt. Korte lijnen, duidelijke en snelle communicatie, helemaal top! En de zorg was meer dan prima! Mijn vader werd weer eens een keer gewassen en daar knapte hij echt van op. De hulp observeerde goed naar wat hij nodig had en gaf ons ook aan waar wij op moesten letten.

- Zorgkaart Nederland

9 . 6

Geweldig! Zeker ook de persoonlijke benadering en vele 'mensenliefde' die onze zorgmedewerkers aan ons allemaal (patiënt en familie) hebben gegeven. Vanaf het moment dat Standby Thuiszorg bij ons binnen was, kregen wij rust. Wij konden weer 'op bezoek' komen ipv zorg leveren. Ook de warmte waarmee de zorgmedewerkers bij onze moeder afscheid namen was hartverwarmend om te zien. De snelheid waarmee onze aanvraag is geregeld is werkelijk geweldig. Wij zijn de eerste casus geweest in Groningen en zullen zeker niet de laatste zijn.

- Zorgkaart Nederland

10

Review Blok Turq

Onze beoordelingen

Wilt u ook uw ervaringen delen met Standby Zorg? Geef een beoordeling op Zorgkaart Nederland.

Laat een review achter