Trotse sponsor van hockeyclub 's-Hertogenbosch

Zorgvilla Ome Jan

Trotse sponsor

Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch is dé sportieve ontmoetingsplek in de Bossche omgeving. Deze dynamische vereniging kent een open, vooruitstrevend, ambitieus, maatschappelijk betrokken en bourgondisch karakter met als basis die typische Brabantse gezelligheid. Mooie eigenschappen die allemaal aansluiten bij de Standby Familie.

Daarom zijn wij zo trots dat Zorgvilla Ome Jan als sponsor mag bijdragen aan het voorzetten van deze mooie club-karakteristieken. Vitaliteit, actief bezig zijn en bewegen zijn belangrijk om gezond te blijven, zowel lichamelijk als mentaal. HC ’s-Hertogenbosch brengt mensen in beweging op het niveau dat bij ze past, jong en oud, topsporter en recreant. Zij worden allemaal gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen. En daarna heerlijk samen te ontspannen met een hapje en een drankje in de warme, gezellige sfeer die de club zo eigen is.

Al jaren excelleert HC ’s-Hertogenbosch op landelijk én internationaal niveau en is daarmee een van de belangrijkste leveranciers van het nationale elftal en voor internationale en olympische toernooien. Aan de basis van dit succes staan de ruim 2.500 leden en de vele vrijwilligers en professionals die zich met grote toewijding inzetten voor elkaar en voor de club. Samen tillen zij de club naar het hoogste niveau. En dat is wat wij ook nastreven, elke dag weer. Elkaar motiveren en stimuleren om het beste uit onszelf te halen en uit Standby, zodat wij zorg kunnen leveren op het hoogst mogelijke niveau.

IMG 20230303 125001

Dit verhaal over trotse sponsor van hockeyclub 's-Hertogenbosch is ook te lezen in de Bijdehand nummer 6. De Bijdehand is ons magazine voor cliënten, zorgverleners en medewerkers van Standby.

Thuiszorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter dan bellen wij u om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Terugbelverzoek indienen