Standby in het zonnetje dag 2021

Standby Zorg

Eindelijk mocht het weer... een bedrijfsdag! Wat hebben we dat en elkaar gemist de afgelopen periode. De prachtige locatie van conferentieboerderij Hof van Vijfeijken was hier de perfecte plek voor. Met meer dan genoeg ruimte, zowel binnen als buiten én zeer sociaal en fijn personeel. Nu Standby meer dan 21 jaar bestaat en afgelopen jaren veel veranderingen heeft doorgemaakt, was dit het uitgelezen moment om samen terug te blikken en vooruit te kijken.

Het was een dag waarbij we elkaar opzochten in een open, gezellige sfeer. Het teamgevoel, de verbinding met jezelf en elkaar stonden centraal. We hebben persoonlijke mooie verhalen gedeeld maar ook zeker stilgestaan bij de ontwikkelingen van Standby thuiszorg.

Om deze dag in goede banen te leiden, is de hulp van Coen ingeroepen. En dat heeft hij fantastisch gedaan. Het was een leerzame dag waarbij we elkaar én de organisatie weer wat beter hebben leren kennen. Met nog wat prachtige speeches van diverse collega’s hebben we de dag afgesloten met een heerlijke barbecue en gezellige borrel.

Deze dag is zeker voor herhaling vatbaar en fijn om weer met z’n allen even bij elkaar te zijn geweest. Dank je wel Coen, Hof van Vijfeijken, de organisatoren van deze dag en natuurlijk alle aanwezige collega’s!

Binnenkort willen we onze zorgverleners en cliënten ook in het zonnetje zetten. Houd hiervoor je mailbox in de gaten.

Teamdag 10 juli foto 1
Menny in het zonnetje
Telefoon Geel

Thuiszorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter zodat wij u terug kunnen bellen om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Laat u terug bellen