In Premiere: Standby Zorg

Standby Zorg

Animatie video Standby Zorg

Zoals wij al vaker zeggen staan wij als Standby niet stil. We willen niet alleen zeggen wat we doen maar we willen het ook graag laten zien. Woorden doen vaak te kort aan de mooie dienst die wij leveren. En Standby zou Standby niet zijn als we dit net even anders doen. Vandaar dat wij een animatiefilmpje hebben laten maken. 

In samenwerking met BigFish, een animatie bedrijf uit Eindhoven, zijn wij in het diepe gesprongen. Onze eerste animatie, best spannend. Samen met hen hebben wij naar alles gekeken van de karakters tot aan de schilderijtjes aan de muur. Over alles is nagedacht.

Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat en vinden dat deze animatie exact laat zien wat wij doen en wie wij zijn. We zullen deze stijl ook wat doortrekken in andere dingen. Zo zal je de karakters wat vaker terug gaan zien. En waar wij stiekem het meeste fan van zijn is de poes! Dus die zal je zeker op verschillende plekken nog voorbij zien komen.

Dit verhaal over de animatie video is ook te lezen in de Bijdehand nummer 6. De Bijdehand is ons magazine voor cliënten, zorgverleners en medewerkers van Standby.

Contact turquiose

Thuiszorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter dan bellen wij u om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Terugbelverzoek indienen