Helemaal up-to-date met Standby’s Skillslab

Standby Zorg

Helemaal up-to-date met Standby’s Skillslab

Als zelfstandige zorgverlener ben je continu in beweging. Je maakt een planning, regelt je administratieve zaken en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Ook ben je verantwoordelijk voor je certificering, die moet immers altijd op orde zijn om te kunnen werken. Omdat wij vinden dat je als zzp’er al zoveel zelf moet doen, helpen wij onze zorgverleners graag.

Daarom hebben we met materialen van zorghulpmiddelen-leverancier Medipoint ons eigen Skillslab ingericht. Een professionele leer- en trainingsomgeving waar onze zorgverleners zich allerlei specifieke competenties en vaardigheden eigen kunnen maken. Gewoon, bij ons op het hoofdkantoor in Den Bosch. Hierdoor kun je je laagdrempelig en zonder hoge kosten blijven ontwikkelen.

De medewerkers van het ZZP loket plannen alle trainingen en opleidingen voor het Skillslab. Die bestaat uit een theorielokaal en een speciaal daarvoor ingerichte praktijkruimte. Van stomazorg tot het bedienen van een tillift en van medicatieveiligheid tot ADL-trainingen, alles om bij te blijven bij de laatste ontwikkelingen op zorggebied komt hier aan bod. Ook onze Verpleegkundig Zorgcoördinatoren van de Afdeling Zorg zullen trainingen verzorgen.

Nieuwsbericht skillslab post

Meer weten over het Skillslab?

Klik hier voor meer informatie!

Als je certificaat bijna verloopt krijg je van ons een melding en kun je je gemakkelijk inschrijven om een nieuwe training te volgen. Dat kan tegen een sterk gereduceerd tarief. Alle handelingen zijn gebaseerd op de Vilans protocollen en ook geaccrediteerd door het V&VN. Zo kunnen onze zorgprofessionals dus op een hele toegankelijke manier bekwaam én bevoegd blijven. Wordt de opgedane verpleegtechnische kennis succesvol getoetst door Ambinex, dan geven wij de nieuwe certificaten af.

Naast bijscholing en certificeringen bieden we ook niveau verhogende opleidingen aan. Het aanbod skills training-en breiden we steeds verder uit. Zoals bijvoorbeeld trainingen voor dementiezorg, palliatieve zorg, hospitality, het gebruik van zorghulpmiddelen en ergotrainingen. Zo ben je altijd bevoegd en bekwaam en kan je met zelfvertrouwen naar jouw zorgvraag!

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier ons trainingsoverzicht

Dit verhaal over het Skillslab is te lezen in de Bijdehand nummer 5. De Bijdehand is ons magazine voor cliënten, zorgverleners en medewerkers van Standby.

Wil jij mooie zorg leveren?

Ga dan aan de slag als zorgverlener bij Standby Zorg. Vraag een informatie pakket aan of schrijf je direct in.

Schrijf je direct in