Advies basiszorgverzekering 2021

Wet en regelgeving

Belangrijk advies met betrekking tot je zorgverzekering:

Wij adviseren iedereen die zich aan het oriënteren is op een nieuwe zorgverzekering en vrije zorgkeuze belangrijk vindt om over te stappen naar een zogenaamde restitutiepolis. Dit is belangrijk als je vrije keuze wil in de keuze voor een ziekenhuis. Het is ook belangrijk als je zelf wil bepalen hoe de thuiszorg voor jou, je partner of je ouder wordt geregeld en bij welke organisatie je de thuiszorg afneemt.

Bij Standby Thuiszorg zien we dagelijks hoe belangrijk het is dat jij jezelf kan blijven. Met een restitutiepolis heb je zelf de regie over hoe de thuiszorg wordt ingevuld.

We hebben gekeken naar de beste restitutiepolissen en dat zijn in 2021

  1. OHRA Zorgverzekering
  2. CZ Zorgkeuzepolis
  3. NN Zorgverzekering

Een restitutiepolis is vaak iets duurder dan een ‘gewone’ zorgverkering ofwel een naturapolis maar geeft je veel meer vrijheid als je zorg nodig hebt. Het is wel zaak om goed op de kleine lettertjes te letten of je vrije keuze zonder extra kosten hebt. Bij onze top-3 is dit sowieso het geval, bij de restitutiepolis van ONVZ is dit bijvoorbeeld niet het geval.

Mocht je vragen over zorgverzekeringspolissen en waarom wij dit vanuit Standby thuiszorg zo belangrijk vinden, laat het ons weten!

Advies Zorgverzekering 2021
Telefoon Roze

Thuiszorg nodig?

Bel ons gerust op 088 - 018 02 00 of laat uw gegevens achter zodat wij u terug kunnen bellen om de mogelijkheden van thuiszorg te bespreken.

Laat u terug bellen