Inschrijving is gesloten.

Dilemma’s rond palliatieve sedatie en euthanasie

In het kader van de Internationale Dag van de Palliatieve zorg organiseert Stichting Nabij, samen met haar Boxtelse Zorgpartners, een interactieve lezing onder leiding van Monique Kappen en Wilma den Hollander. In hoeverre is autonomie en eigen regie mogelijk in de laatste levensfase.

Datum: 11 oktober 2023
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Opening zaal:
 18.45 uur
Locatie:
 
Jacob Roelandslyceum
Grote Beemd 3
5281 CC Boxtel

Wilma den Hollander - Blanken

Mijn naam is Wilma den Hollander- Blanken en ik werk sinds 2009 als verpleegkundig specialist op het Borstcentrum in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Binnen mijn beroep kan ik de medische en de verpleegkundige handelingen samenbrengen om de patiënten zo optimaal mogelijk te ondersteunen tijdens hun ziekte en/of behandelingen.

quote

Sinds 2015 ben ik als consulent verbonden aan het Transmuraal Palliatief Adviescentrum Den Bosch- Bommelerwaard. De palliatieve zorg en de samenwerking met zeer betrokken disciplines rondom deze patiënten geven mij, naast mijn andere functie, zeer veel voldoening.

Wilma den hollander

Wilma den Hollander - Blanken

Monique Kappen

Mijn naam is Monique Kappen en ik ben werkzaam als specialist ouderengeneeskunde en kaderarts palliatieve zorg. In mijn vorige werkkring bij ZGE/ Maasduinen was ik, als vaste arts, verbonden aan Hospice Acacia. Sinds 2016 ben ik ook consulent van het Transmuraal Palliatief Adviescentrum regio Den Bosch- Bommelerwaard. Binnen mijn beroep heb ik dagelijks te maken met palliatieve zorg.

quote

Mijn drijfveer om het werk goed te kunnen doen, is: ‘de mens’ achter de patiënt te zien. Een zeer belangrijk facet binnen de geneeskunde.

Monique kappen

Monique Kappen